Slavenais Pāvels Globa par koronavīrusu: kad beigsies pandēmija?

2020. gads visā pasaulē sācies ar skarbu vēsti – bažas par jaunā koronavīrusa izplatību izrādījās vairāk nekā pamatotas. Slavenais astrologs Pāvels Globa izteicies par to, kāpēc attīstījusies pandēmija un kad tai gaidāmas beigas.

Pie visa vainīgs Melnais Mēness Auna zīmē
2020. gads būs sarežģīts tāpēc, ka 27. janvārī Lilita, saukta arī par Melno Mēnesi, iegāja Auna zīmē. Tieši šī parādība provocējot lielas politiskas problēmas un smagu, lipīgu slimību izplatību, uzskata Globa.

Globa pareģoja pandēmiju jau gada sākumā. Izrādījās, ka slimība patiešām progresē. Viņš arī atgādināja, ka 14. gadsimta vidū tieši Melnā Mēness laikā Eiropā sāka plosīties mēris, nogalinot ļoti daudz cilvēku.

Astrologs arī norādīja, ka šādu slimību parādīšanās īpaši bīstama ir Žurkas gados, jo tieši žurkas bieži iznēsā dažādas infekcijas. Vēl nevajagot aizmirst arī par to, ka šis ir garais gads, kad globālas problēmas īpaši bīstamas.

Kad gan beigsies pandēmija?
Atgriežoties pagātnē, var teikt, ka Viduslaikos mēris plosījās veselus septiņus gadus. 2020. gadā COVID-19 pandēmija mazināšoties jau vasaras sākumā, tomēr Melnais Mēness atradīsies Auna zīmē vēl līdz 20. oktobrim.

Tas norāda, ka koronavīruss pilnībā neizzudīs līdz oktobra vidum. Ņemot vērā Žurkas gadu un garo gadu, nav garantijas, ka Lilita, pārejot no Auna zīmes Vērsī, atrisinās visas problēmas.

Astroloģiskās prognozes balstītas iepriekšējos novērojumos, un tās ietekmē arī katra speciālista personiskais viedoklis. Tomēr Globa uzsver, ka jācer uz labāko scenāriju un jārīkojas saprātīgi, neļaujoties panikai.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru