7 slavenības, kas savas ārienes dēļ gatavi visam! FOTO

Bara Refaeli

Leonardo di Kaprio bijusī draudzene netaupa naudu tam, lai izskatītos labi. Pat kosmētiskās procedūras laikā viņa izmanto dārgmetālus. Tā, piemēram, ieskats kā Bara lieto masku, kas pagatavota no 24-karātu zelta.

1

Anita Coja
Ar šādiem līdzekļiem jaunības saglabāšanai cīnās arī Anita Coja. Intervijā dziedātāja atzina, ka zelta masku kursu veic divas reizes gadā.

2

Kima Kardašjana

Kur bez Kimas? It īpaši ņemot vērā, cik ekstravagantā veidā Kima mēģina apkrāpt laiku. Šī procedūra ietver vairākus posmus, no kuriem pirmajā teledīvai paņēma venozās asinis…

3

Tad asinis izlaida caur īpašu ierīci, kur tika atdalīti trombocīti.

4

Bet tad, izmantojot smalku adatiņu, asinis ievadīja sejas zemādā.

5

Kima pati stāsta, ka procedūra ir ļoti sāpīga. “Ja nostiepšana ir tik pat sāpīga, es to nekad neveikšu!” stāsta Kardašjana.

6

Viktorija Bekhema

Bet slavenā futbolista sieva cenšas izmantot mazāk radikālas metodes. Viktorija regulāri lieto īpašu pretnovecošanās folija masku.

7

Lady Gaga

Dziedātājai patīk parūpēties par viņas lūpām. Lai to izdarītu, viņa izmanto īpašu piesūcekni, ko lieto pāris reizes nedēļā 15-20 minūtes.

8

Pat kosmētisko procedūru laikā Lady Gaga izskatās mazliet biedējoši. Šeit, piemēram, viņa ir maskā, kas stipri atgādina vienu no Entonija Hopkinsa personāžiem…

9

Džesika Alba

Vēl viena dīvainu masku sejai un lūpām cienītāja!

10

11

Krištianu Ronadu

Vīrieši arī nepaliek cīņā par skaistumu. Nesen slavenais futbolists Krištianu Ronaldu, kurš jau sen izpelnījies metroseksuāļa reputāciju, visai pasaulei parādījās šādā maskā.

12

Tomēr, kā noskaidrojās, Krištianu necīnījās par jaunību, bet tikai gribēja nopelnīt papildus naudu, kļūstot par viena no Japānas kosmētikas zīmola seju.

Jā, kā saka- skaistums prasa upurus. Tādēļ visi šie cilvēki regulāri tērē savu laiku, lai fanu acīs būtu tik skaisti, kā tos ir pieraduši redzēt.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru