Rīsus vāra līdz tie ir pa pusei gatavi, sajauc tos ar malto gaļu, pievieno dārzeņus, sasmalcinātus kāpostus, pārlej ar krējumu. Sāls un pipari pēc garšas, labi samaisa. Pildījumam vajadzētu būt sulīgam.
Kārtās piepildi formu- pildījums, kāpostu lapas, pildījums.
Pēdējā kārtā liek lapas un formu ievieto cepeškrāsnī.
Cep pie 180 ° C vienu stundu.
Slinkos tīteņus var gatavot arī multivārāmajā katlā. Izmanto sautēšanas režīmu, gatavo 1,5 stundas pie 450 vatiem.
Pasniedz karstu kopā ar skābo krējumu.
Garšas ziņā šis neatšķiras no saviem mazajiem brāļiem, taču pagatavošana ir daudz ātrāka!
©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: takprosto.cc
[…] Slinkais kāpostu tītenis no jaunajiem kāpostiem- traki garšīgi un ātri! […]