Solvita Āboltiņa: Vairs tik ļoti nejūtos kā vajāts zvērs

Ārlietu ministrijas foto

Politiķe un pašreizējā Latvijas vēstniece Itālijā, Maltā un Sanmarīno Solvita Āboltiņa intervijā žurnālam “Ieva” atklāj, ka dzimtenē politisko peripetiju un naidīgās attieksmes dēļ jutusies kā vajāts zvērs, piemeklējis izdegšanas sindroms un spēku izsīkums.

Vaicāta, kāpēc nevērsās pēc palīdzības pie speciālistiem, Āboltiņa atbildēja, ka, iespējams, to neļauj viņas spītīgais raksturs, bet mieru viņa gūst pie jūras. Viņa arī izbauda, ka Itālijā cilvēki uz ielas neatpazīst. “Tā vajātā zvēra sajūta par simt procentiem nav pazudusi. Bet attālinās. Tik laba sajūta, ka vari iejukt starp cilvēkiem un justies vienkārši kā tūriste vai romiete.”

Pēc viņas vārdiem, Latvijā viņa tika kritizēta ne pēc lietas būtības. “Es labi apzinos savu toksiskumu un to, kā mākslīgi tika veidots mans tēls, kas radīja vispārēju nepatiku. Varbūt maniem politiskajiem konkurentiem un partneriem koalīcijā ne visai patika mana asā mēle?” prāto Āboltiņa, piebilstot, ka “sist pa frizūrām un kostīmiem” esot kritika no sērijas: “Nu, nepatīk man viņa! Nezinu, kāpēc, bet nepatīk!”

Āboltiņa starp citu arī mainījusi frizūru, apjomīgās rudās cirtas nomainot pret elegantu, īsu griezumu, kas jauntapušajai diplomātei (56) tiešām ļoti piestāv.

COMMENTS

Pievienot komentāru