Spēcīgs sprādziens izmeta meitenīti pa logu. Paskaties, kas notika dažas minūtes vēlāk… FOTO

No zemes pēkšņi piecēlās meitene aptuveni piecus- sešus gadus veca, ko sprādziens bija izmests pa logu. Dmitrijs teica, ka priekā aizrāvās elpa, jo bija izglābies vēl viens cilvēks. Bet, piecēlusies, meitene sāka līst pa logu atpakaļ iekšā…

2

3

“Izrādījās, ka viņas māte vēl bija tur iekšā. Mēs kliedzām, lai viņa tā nedara, brīdinājām, cik labi vien varējām, bet viņa jau bija iekšā. Burtiski pēc sekundes nogranda otrs sprādziens. Tai brīdī es nodomāju, ka par katru cenu viņu atradīšu!”

4

Dmitrijs turēja savu vārdu un atrada meiteni slimnīcā. Viņu sauca Aida Sidakova un viņai bija vien 7 gadi. Brīnumainā kārtā viņa izdzīvoja…

5

Dmitrijs sekoja meitenes liktenim, cik vien spēja.  Nav brīnums, ka viņai bija nepieciešama psihologa palīdzība. Kopš tā laika Beļakovu un Sidakovu ģimenes saglabājušas spēcīgu draudzību.

6

Aīdas dzīvē daudz kas ir mainījies. Viņa pabeidza to pašu nelaimīgo skolu, iestājās augstskolā. Paskat, cik skaista viņa kļuvusi.

7

8

Tādas traģēdijas, kā Beslanā, ir bail pat atcerēties, bet tas būtu jādara katru gadu. Jāatceras, un nedrīkst pieļaut to atkārtošanos.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO:ofigenno.cc

Pievienot komentāru