Spēka dienas JŪNIJĀ. Spilgtu emociju un strauju pārmaiņu laiks

Foto – Pixabay

Spēka dienas saulgriežu mēnesī – lūk, kurās dienās gaidāmi īpaši krāšņi notikumi!

12. jūnijā strauji augošais Mēness atradīsies Svaru zīmē. Svari atbild par jūtām un emocijām, bet tas nozīmē, ka varēsi baudīt svarīgu pasākumu un notikumu sniegtos priekus. Tas būs darba nedēļas vidus, bet vakarā pēc darba nevajag steigties mājās. Astrologi iesaka doties meklēt mīlestību vai vismaz jaunu iepazīšanos!

Mēness atrodas kvadratūrā ar Plūtonu, kas nozīmē iesīkstējušas kārtības izjukšanu sabiedrībā. To var izmantot saviem mērķiem, lai gūtu panākumus biznesā vai darbā. Šajā dienā Visums sniedz katram no mums iespēja kardināli mainīt dzīvi.

Vajadzīgs vien nedaudz drosmes, lai pieņemtu būtiskus lēmumus.

18. jūnijs – pastiprinātas uzmanības diena
Pirmā diena pēc Pilnmēness būs Mežāža zīmē. Tas liks cilvēkiem pievērst vairāk uzmanības svarīgākajiem dzīves jautājumiem, dzīves un mīlestības nozīmīgākajiem aspektiem.

18. jūniju vislabāk pilnībā veltīt darbiem, bet vakaru – garīgām praksēm un meditācijām. Veiksies gan intelektuāls, gan fizisks darbs.

Šajā dienā paaugstināsies vērīgums, zinātkāre, uzlabosies atmiņa. Astrologi iesaka veltīt dienu zināšanu ieguvei, eksāmenu vielas apgūšanai, profesionalitātes uzlabošanai, jaunas pieredzes iegūšanai.

Maksimāli nopietni jāizturas pret apkārtējo ieteikumiem. Daudziem parādīsies iespēja apkārtējā pasaulē ieraudzīt kaut ko svarīgu, kas iepriekš paslīdējis garām nepamanīts.

23. jūnijs – pašanalīzes un jaunu mērķu izvirzīšanas diena
Šīs dienas enerģētika ir ļoti radoša un mierīga. Tā iemesls ir Zivju zīmes un dilstošā Mēness simbioze.

Īpaša loma ir arī tam, ka šī diena ir svētdiena. Viss ideāli piemērots, lai atskatītos uz sasniegto. Svarīgi palūkoties arī nākotnē, izvirzot svarīgus mērķus.

Šajā dienā astrologi iesaka kritiskāk paskatīties uz sevi, nebaidoties ieraudzīt arī trūkumus.

Tas palīdzēs uzvarēt zināmu dvēselisku haosu, atbrīvoties no nepārliecinātības, atrast atbalsta punktu nākotnei.

Zivis dilstošā Mēnesī palīdzēs saprast, ka ideālu cilvēku nav, bet par uzvarētājiem kļūst tikai tie, kuri tiecas kļūt labāki, spēcīgāki un gudrāki.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru