Starp viņiem nav asins radnieciskas saites. Bet tomēr- viņi ir tēvs un meita!

Mazā Žozelīna noveda līdz asarām šo skarbo tetovēto militāristu, kad lūdza viņam viņu pieņemt.

2

Karisa Smita, meitenes māte, skaidro, ka starp viņas vīru un meitiņu ir īpaša saikne. “Viņi nav saistīti ar asins saitēm. Bet viņi ir meita un tēvs.”

“Mans vīrs dara visu iespējamo, lai rūpētos par viņu kā par savu meitu. Kad viņai viņš ir vajadzīgs- viņš vienmēr ir blakus.”

3

“Kad viņš manī iemīlējās, viņš iemīlēja arī manu 9 mēnešus veco meitiņu” stāsta Karisa. “Viņš pieņēma viņu kā savējo un nu jau drīz būs 3 gadi kā viņa ir “tētuka meitiņa””.

4

Šeins tiešām nolēma viņu adoptēt, un drīz viņi oficiāli kļūs par tēvu un meitu.

Kad Karisa un Šeins satikās, viņi abi bija vientuļie vecāki, un abiem bija mazas meitas. Viņi apprecējās, un drīz viņiem radās vēl viens brīnišķīgs bērns.

“Mūsu pasaule griežas ap mūsu meitām. Mēs viņas nedalām un mīlam visas trīs vienlīdz spēcīgi. Mēs nekad nelietojam vārdu “patēvs”, “pamāte” vai “pameita”. Visi trīs ir mūsu bērni, bet Šeins ir viņu tētis.”

5

Kad viņiem piedzima trešā meita, pāris saprata, ka Žozelīna ir vienīgā, kuras uzvārds ir atšķirīgs. Un Šeins nolēma oficiāli adoptēt viņu, lai gan vienmēr uztvēris viņu kā paša meitu.

Mazulītei patīk izrunāt savu jauno vārdu: “Žozelīna Smita.” Un, kad viņa to saka, viņas acis spīd laimē.

6

“Šeins ir labākais tēvs, un tā ir svētība, ka tev ir tāds vīrs” saka Karisa.

Daudzi cilvēki runā par to, cik grūti ir pieņemt un adoptēt kāda cita bērnu. Šeins ir paraugs ne tikai visiem patēviem, bet arī dažiem miesīgajiem vecākiem!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru