Students izgudro ratiņkrēslu māmiņai, lai viņa varētu staigāt kopā ar mazuli! FOTO/ VIDEO

Dažreiz visvienkāršākais prieks, piemēram, pastaigas ar mazuli, kļūst teju neiespējams māmiņām ratiņkrēslā. Ar šo problēmu saskārās Šarīna Džonsa pēc bērna piedzimšanas. “Daudziem maniem draugiem ir bērni, staigā ar viņiem ratiņos. Bet es nezināju, ko darīt” Šarīna dalījās savā stāstā ar FOX 2 kanāla žurnālistiem.

Detroitas jezuītu augstskolas students Aldens Keins apņēmās viņai palīdzēt. Viņš izgudroja dizainu bērnu krēsliņam, ko var piestiprināt pie mātes ratiņkrēsla. Šis ir viņa pētījumu projekts, tāpēc vairākas reizes viņš apspriedās ar Šarīnu, lai noskaidrotu jaunās mātes vēlmes un apspriestu iespējamos pielāgojumus nākotnei.

16 gadu vecais izgudrotājs ņēma vērā to, kur ir ērtāk novietot maisu ar autiņbiksītēm, kur labāk ierīkot stiprinājumus, kā Šarīna varēs pārvietoties ar šādu konstrukciju. Galvenā uzmanība tika pievērsta bērna drošībai, lai ļautu mātei justies mierīgi, kā arī brīvi pārvietoties pa pilsētas ielām.

Tā rezultātā no viegla metāla caurulēm tika izveidota konstrukcija, kas ir viegli piestiprināma pie mātes ratiņkrēsla, un uz tās piestiprināms automašīnas sēdeklis mazulim. Students to prezentēja ikviena vērtējumam.

Par laimi, pirmais mēģinājums bija veiksmīgs. Pirmā versija izraisīja lielu sabiedrības interesi, tādēļ Aldens Keins vēlējās padarīt to pieejamu lielam skaitam cilvēku, kuriem ir līdzīgas problēmas.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos video!

Pievienot komentāru