Sunīte un viņas skarbais stāsts FOTO

Kad glābēju grupai no Losandželosas pazvanīja, viņi nespēja iedomāties, ka šis gadījums viņu praksē būs trakākais no visiem. Viņi devās Kailai pakaļ uz Mehiko kur atklājās, ka sunītes bēdas nebeidzas ar šiem šaušalīgajiem pāridarījumiem. Atklājās, ka Kailai ir tīfs un parazīti zarnu traktā. Pats par sevi saprotams nepieciešama steidzama medicīniskā palīdzība.

2
«Viņai bija japarcieš neaprakstāmas sāpes ! Nespēju iedomāties kā cilvēks var ko tādu nodarīt!» — komentēja Eldars Hagars, viens no Flickr lietotājiem izlasot sunītes Kailas stāstu.

3
Vēl dažas dienas pēc nogādāšanas slimnīcā Kaila bija ļoti vārga pēc cīņas ar dažādām infekcijām. Personālam sākumā bija ļoti grūti noskatīties uz sunītes mocībām, bet vieglāk nedaudz kļuva kad viņa sāka luncināt astīti un aplaizīt savus glābējus.

Lai nerastos tālākas veselības problēmas nācās amputēt pavisam Kailas priekšējo kāju kā arī nācās izņemt labās acs audus. Šobrīd viņa iziet ārstniecības kursu un neskatoties uz barbarisko attieksmi pret viņu pagātnē viņa ir dzīvespriecīga un cilvēkus mīloša sunīte.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: MARKETIUM.RU

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dina Antonova</cite>

    zemiskie neliesi,kaut zeme vinus apritu dzivus,nav vietas tadiem mergliem uz sis pasaules

Pievienot komentāru