Suns bez pakaļkājām, ar apbrīnojamu dzīvotgribu FOTO, VIDEO

Viņu izglāba organizācija – Soi Dog kur viņu atrada Vilova Salivana kura vada Willow’s Wings rezervātu, Ņujorkā.

Pagājušā gada 29 septembrī Vilova kopā Skuteri ieradās ASV. Tomēr ceļš līdz laimīgām beigām bija tiko sācies. Sākumā viņa ļoti baidījās no cilvēkiem. Pēc visa notikušā  ir saprotama neuzticēšanās cilvēkiem.

3

Neskatoties uz emocionālajām problēmām vissvarīgākais bija iegūt viņai speciālus invalīdu ratiņus. Kornēlijas koledžā, veterinārijas universitātē Skutere satikās ar veterināru Krisu Fraju.

4

Pirms viņa pielāgotos ratiņiem, Krisam bija jānosaka vai kauli ir saauguši pareizi, lai viņa neizjūt spiedienu uz mugurkaulu. Kriss nolēma, ka ratiņi derēs Skuterei.

5

Pāris nākamās nedēļas Skutere sāka mainīties – Viņa vairs necentās iekost cilvēkiem un sāka vairāk Vilovu iemīlēt un uzticēties nekā pati Vilova bija cerējusi. Beidzot pienāca tā diena kuru visi tā gaidīja – Skuteres ratiņi bija gatavi.

6

Šobrīd viņu ar ratiņiem nevar noturēt uz vietas. Tomēr kad Skutere ir bez ratiņiem viņa ir bailīga sunīte kura atceras kādām sāpēm gājusi cauri, bet kad viņa ir ratiņos viņa ir pārliecības pilna.

7

Tagad Skutere mācas no jauna mīlēt un dzīvot pilnvērtīgu dzīvi. «Viņa ir īpaša meitene … es nevaru iedomaties dzīvi bez viņas» – saka Vilova.

8

Noskaties arī video

 

FOTO: viralpress.ru