Supermēness 8. aprīlī. Trīs zodiaka zīmes piedzīvos brīnumainas lietas!

Ja piederi pie vienas no tālāk minētajām zodiaka zīmēm, 8. aprīlī, kad iestāsies Supermēness Svaru zīmē, vari piedzīvot kaut ko brīnumainu, sola astrologi.

Pilnmēness sāksies 8. aprīlī plkst. 5.35 harmoniskajos un graciozajos Svaros. Tieši tas pasaulei šobrīd ir vajadzīgs!

Svari simbolizē cīņu par to, kas ir pareizi, un vidusceļa meklējumus starp divām galējībām. Astrologi novēl, lai Svaru kaislība uz taisnīgumu un sapratni palīdz orientēties pašreizējās grūtībās.

Mēness šai dienā veido trinu ar Marsu un Veneru un pilda sirdis ar mīlestību un sirsnību. Venera savukārt atrodas trina pozīcijā ar noturīgo Saturnu, kas sniegs spēku pildīt solījumus.

Katrs šai laikā var atrast ko skaistu, bet visvairāk šo periodu lemts izbaudīt zīmēm ar Sauli vai uzlecošo zīmi Dvīņos, Svaros vai Ūdensvīrā.

Dvīņi

Dvīņi piedzīvos kādu atklāsmi privātajā dzīvē.

Pilnmēness modinās iekšējo romantiku, liks alkt pēc poēzijas, mīlestības vēstulēm, radošā darba un tīra, neviltota prieka.

Pienācis laiks radīt savu dzīves telpu, kur vari plaukt un zelt pilnā mērā.

Vērts noteikt, kā tieši tu pats sev traucēji izjust dzīves skaistumu un liec šos šķēršļus pie malas.

Lai prieks par dzīvi plūst caur tevi. Iespējams, pienācis laiks neprātīgi iemīlēties. Bet vispirms tev jādod sev atļauja to darīt.

Svari

Svari sāk saprast to cilvēku, par kādu pamazām kļūst.

Šis laiks piemērots, lai pielāgotos pārmaiņām, kas notikušas ar tevi. Tas ir līdzīgi kā tad, kad bērns izaug no apģērba – tev ir vajadzīga jauna iekšējā “garderobe”.

Iespējams, tu vairs neiederies tēlā, kādā dzīvoji iepriekš, tāpēc jāatbrīvojas no ierobežojumiem, kādus esi pats sev noteicis.

Nav iemesla palikt pagātnes gūsteknim. Atrodi sevī vīrišķību paust savu patiesību un rādīt īsto seju, jo pasaulei tas ļoti patiks.

TURPINĀJUMU LASI NĀKAMAJĀ LAPĀ!

Pievienot komentāru