Sveces liesmiņa spēj dziedināt! Kā pareizi izmantot tās maģiju?

Foto – Pixabay

Cilvēces uzkrātā pieredze liecina, ka liesma spējīga attīrīt saslimuša cilvēka enerģētisko ķermeni un harmonizēt viņa smalkos ķermeņus, tā savedot kārtībā arī dzīvībai svarīgo orgānu darbību. Īpaši efektīva attīrīšana ar uguni ir nervu-psihisko un sirds-asinsvadu traucējumu gadījumos.

Dziednieki ekstrasensi apgalvo, ka ugunskurs, krāsnī degoša malka, lampa, sveces attīra telpu, jo noārda tajā esošos negatīvos energoinformatīvos veidojumus. Taču uguns avotu daudzumam (sveču, lampu skaitam) jābūt nepāra, pretējā gadījumā tie neitralizē cits cita enerģiju un kļūst cilvēkam kaitīgi.

Speciālisti uzskata, ka sveces liesmiņas svārstību frekvence (8–11 herci) veicina cilvēka enerģētikas palielināšanos. Kā liecina dziednieku pieredze, pasēdēt ērtā mierīgā pozā pie aizdegtas sveces 30–40 minūtes ļoti ieteicams dažādu veidu astēnijas, neirožu, alerģisko reakciju gadījumos, jo tādējādi tiek koriģēts cilvēka biolauks.

Ārstēšanās ar uguni
* Aizdedz baznīcas sveci: svecei jābūt jo resnākai un garākai (var citu pēc citas izmantot arī vairākas tievās svecītes).

* Ievieto to papīra piltuvītē, lai kūstošais vasks nepilētu zemē.

* Skaitot Tēvreizi vai kādu citu lūgsnu, ap saslimušā gultasvietu velk gaisā lielākas un mazākas krusta zīmes – aptuveni 50 cm attālumā no slimnieka ķermeņa un tuvāk.

* Virs vietām, kur svece sprakšķ un dūmo, jāpastrādā ilgāk.

* Ap saslimušo virzās tikai pulksteņa rādītāja virzienā. Ja svece nodziest, to aizdedz no jauna un turpina iesākto.

* Ja svece vairs nesprakšķ un nedūmo, tā ir zīme, ka apgaitu var beigt.

* Atlikušo sveces galiņu un tās aizdedzināšanai izmantotos sērkociņus ietin avīzē, iznes klajā vietā un sadedzina.

* Pēc ārstēšanās ar uguni slimnieka pašsajūta jūtami uzlabojas, viņu sāk nomākt miegs, tāpēc jāļauj atpūsties.

Pievienot komentāru