Tas, ko šis puisis izdarīja ar saviem zobiem, ietaupīja viņam vairākus tūkstošus dolāru. Ideja miljonu vērtībā! FOTO

1 (1)

Kompleksainais un kautrīgais puisis pat centās nekad smaidīt tā, lai kāds redzētu viņa zobus. Tomēr, gadus vēlāk Dadlijs nolēma atkal valkāt breketes, šoreiz caurspīdīgas, un sāka meklēt vajadzīgo informāciju internetā.

Klīstot interneta plašumos, Dadlijs pamanīju svarīgu detaļu: visas šīs breketes izskatījās tā, ka tās var izdrukāt ar 3D-printeri. Un tad viņš izdomāja ko ģeniālu.

Fakts, ka Tehnoloģiju institūta studentam pieeja ierīcei ir 24/7. Tomēr, lai izdrukātu 3D-žokli, kas ir identisks viņa žoklim, Dadlijam bija jāveic simtiem pētījumu un mērījumu, lai galu galā sanāktu vajadzīgais.

2

Visu procesu students cītīgi dokumentēja, ievietojot visu informāciju par savā blogā. Tā rezultātā, breketes Dadlijam izmaksāja 60 $, nevis $ 8000 (vidējās brekešu izmaksas ASV). Iespaidīgs ietaupījums! Viņa izgudrojums noved visu mūsdienu ortodontiju strupceļā.

3

Puisis valkāja breketes 16 nedēļas, tātad, 4 mēnešu laikā viņa augšžoklis kļuva pilnīgi līdzens! Dadlijs stāsta, ka 3D-breketes ir pilnīgi neredzamas uz zobiem un valkājot nodrošina daudz mazāk satraukuma un diskomforta nekā tradicionālās breketes.

4

Daudzi cilvēki ir vērsušies pie Dadlija, lūdzot tiem pagatavot identiskas breketes, taču viņš nav noskaņots ar to turpmāk darboties. Līdz šim viņš ir veiksmīgi prezentējis savu projektu institūtā, kur visi skolotāji bija sajūsmā par to, ko viņi redzēja, un, protams, ielika studentam augstu atzīmi.

Ja tas ir veids, kā lietas notiek, tad medicīnai ir lieliska nākotne! Lieliska ideja, kas turklāt ietaupa lielus līdzekļus!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru