Terorakts Londonā: Ir bojā gājušie un ievainoti vismaz 20 FOTO, VIDEO

Aculiecinieki arī ziņo par aptuveni desmit ievainotiem cilvēkiem, kuriem uz Vestminsteras tilta uzbraukusi automašīna, kas pēc tam ietriekusies tilta margās.

Kā raidorganizācijai BBC pastāstīja laikraksta “Daily Mail” žurnālists, no kura biroja pārredzama notikumu vieta, kāds vīrietis iesaistījies konfliktā ar diviem policistiem un bijis redzams, ka vīrietis dur vienam no policistiem, kurš nokritis.

Vīrietis pēc tam skriešus devies uz deputātu ieeju Pārstāvju palātas ēkā. Viņu brīdinājuši divi civilā ģērbušies vīrieši ar ieročiem, viņš to ignorējis un viņi divas vai trīs reizes izšāvuši un vīrietis nokritis.

Ceturtā televīzijas kanāla ziņas (Britain’s Channel 4 News) pauda informāciju, ka vīrietis, kurš veicis teroristisko uzbrukumu Lielbritānijas Parlamentam ir zināms kā “naida sludinātājs” un “Islāma valsts” atbalstītājs.

Izadīns, kurš dzimis Lielbritānijā, Londonā tiek aprakstīts kā “naida priesteris” pēc tā, kad viņš kļuva par grupējuma “Al Ghurabaa”, kuru aizliedzis 2006. gada Pretterorisma likums, runasvīru.

Viņš izcieta sodu cietumā par noziegumiem, kas bija saistīti ar terorismu, ieskaitot “citu kūdīšanu uz teroraktu veikšanu ārzemēs” un teroristu grupējumu finansēšanu. Viņš iznāca brīvībā 2009. gada maijā.

Live coverage as multiple died in Westminster terror attack

London Terror Attack: Multiple died and several have "catastrophic" injuries after an attack at Westminster. This was the first four hours of our coverage.

Posted by Sky News on Trešdiena, 2017. gada 22. marts

Bojā gājuši četri cilvēki – policists, divi gājēji uz tilta un pats uzbrucējs. Policija šobrīd uzskata, ka uzbrucējs rīkojies viens.

IZMANTOTIE AVOTI: jauns.lv, nra.lv, focus.lv, bbc.com, facebook.com / FOTO: reuters.com, bbc.com

Pievienot komentāru