TESTS. Izvēlies kārti un saņem garīgu vēstījumu!

Pirmā kārts
Šis vēstījums ienācis tavā dzīvē, lai paziņotu, ka drīzumā tavā dzīvē sāks notikt īsti brīnumi. Tev droši vien rodas daudz jautājumu: ko darīt, kādu lēmumu pieņemt, kurp iet. Un, lai gan tu reizēm zaudē savaldību (un pat ticību un pacietību), svarīgi saprast, ka reiz, un tas būs visai drīz, viss iegūs jaunu jēgu; notiks viss, kam jānotiek, dabiski, īstajā laikā.

Katrai situācijai, kuru tu piedzīvo, tavā dzīvē ir noteikta jēga. Tāpēc tev jābūt pacietīgam, jāapbruņojas ar optimismu, jāstrādā katru dienu ar mīlestību un jāturpina iet pretī savam sapnim.

Ļoti drīz redzēsi, ka tavi pašreizējie lielie pārbaudījumi kļūs par rītdienas lielāko prieku. Dievs redz tavu izlēmību un tevi atalgos, kad būs pienācis laiks.

Otrā kārts
Pasaule, par kuru tu tik ilgi sapņoji, drīz ienāks tavā dzīvē. Galvenais, paliec spēcīgs, tici, ka augstākie spēki ir tavā pusē, ka liktenis ir viena lieta, bet tavs ceļš – kaut kas cits.

Tāpēc šodien ar lielu mīlestību un ticību aizver acis un saki: es zinu, ka katrs manas dzīves notikums ir lielāka plāna daļiņa, vienkārši ļauj man dzīvot mierā un palīdzi virzīties uz priekšu ar bezgalīgās mīlestības spēku.

Trešā kārts
Skaisti dzīvot ar sapņiem, bet vēl labāk pārvērst sapņus realitātē, jo sapnis bez rīcības ir tikai ilūzija. Pienācis laiks pamosties, izanalizēt tavas iespējas un sākt spert soļus savu vēlmju īstenošanai.

Ceturtā kārts
Kad tu esi uzticīgs saviem sapņiem, Visums izdara tā, lai viss darbotos tavā labā, un neizskaidrojumā un apbrīnojamā veidā tavā dzīvē ienāktu cilvēki, resursi un situācijas, kas tuvina tevi vieta, kur gribi nokļūt.

Bet tās nav virspusējas saistības, tev jāvelta sevi sapnim ar visu sirdi un dvēseli. Tu esi sava sapņa arhitekts un sava likteņa veidotājs; velti sevi lielākajām vēlmēm!

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

TESTS. Izvēlies pūcīti un uzzini, kam pievērst uzmanību!

TESTS. Izvēlies kārti un saņem garīgu vēstījumu!

TESTS: Izvēlies debesis un uzzini, ko slēpj tava zemapziņa!

Pievienot komentāru