TESTS. Izvēlies kārti un uzzini savu veiksmi nākamajām trim dienām!


Intuitīvi izvēlēta kārts pavēstīs, kas tevi gaida tuvākajās trīs dienās. Paļaujoties uz savu intuīciju, paskaties uz kārtīm un izvēlies to, kas iepatikās vislabāk!
Tālāk lasi pareģojumus nākamajām trim dienām.

Pirmā kārts
Tev šobrīd nepieciešams miers. Visticamāk, pēdējā laikā esi piedzīvojis stresu, strīdus un konfliktus. Pienācis laiks atjaunot zaudēto psiholoģisko līdzsvaru. Jā, darbu ir daudz, un no tiem nekur neaizbēgsi.

Atrodi laiku un velti to savai mīļākajai nodarbei. Tas ļaus nedomāt par problēmām, aizraus un nomierinās. Redzēsi, cik ātri dzīvē viss mainās. Nepārdzīvo!

Otrā kārts
Ja tu esi izvēlējies kārti, tas nozīmē, ka pavisam drīz tevi gaida panākumi. Tu esi pelnījis Fortūnas labvēlību, jo esi mērķtiecīgs un strādīgs. Augstākie spēki atbalstīs visus tavus radošos plānus un projektus.

Gaidi pārmaiņas. Tās noteikti mainīs tavu dzīvi uz labo pusi. Pienācis laiks rīkoties – veiksme nav aiz kalniem!

Trešā kārts
Kārts vēsta, ka tu iegūsi garīgo un fizisko līdzsvaru. No skaudības un greizsirdības nepaliks ne miņas.

Tu esi sapratis, ka šīs jūtas tevi negatīvi ietekmē, neļaujot iegūt dvēseles mieru. Tu beidzot sapratīsi, ko gribi un kādu uzdevumu uz Zemes vēlies īstenot.

Tavā priekšā pavērsies lielas iespējas. Nepalaid tās garām! Tuvākajā laikā gaidāms ceļojums un tikšanās ar interesantiem cilvēkiem.

Ceturtā kārts
Pienācis laiks uzticēties savai intuīcijai. Tā ļāvusi tev panākt atzinību un panākumus. Kad redzi, ka nespēj mainīt notikumu gaitu, neiejaucies un mēģini pielāgoties apstākļiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru