Tests. Izvēlies mandalu un atklāj savu slēpto maģisko spēku!

Pirmā mandala
Ja izvēlējies šo mandalu, iesaistīti destruktīvi, bet ne negatīvi spēki. Lai radītu kaut ko jaunu, vajadzīga spēja atbrīvoties no visa nevajadzīgā, kas traucē attīstībai. Reizēm “dedzināt tiltus” nozīmē pavērt ceļu kaut kam principiāli jaunam. Tāpēc tavs spēks – būt vecā grāvējam – var izrādīties noderīgs.

Otrā mandala
Otro mandalu veido četri dabas elementi. Tie parādās un darbojas harmonijā viens ar otru un sniedz mums spēku. Tomēr trūkst piektā elementa – garīgā aspekta, ko vari sniegt tu pats. Tieši garīgais elements saista tavu būtību ar dabu. Tavs spēks ir mīlestība un savienība ar bezgrēcīgo dabu.

Trešā mandala
Šīs mandalas pamatā ir mistiskais divu pretpolu spēks, vīrišķais un sievišķais atrodas saspēlē, un tavs spēks saistīts ar šo spēku dinamisko līdzsvaru tevī.

Ceturtā mandala
Skaitlis “12” ir svarīgs daudzās attiecībās un situācijās. Lai atceramies, divpadsmit sengrieķu Olimpa dievus. Divpadsmit gada mēnešus. Divpadsmit Kristus apustuļus. Tavs spēks ir dzīve harmonijā ar laiku. Tu esi pacietīgs cilvēks, un tieši tas balsta tavu attīstību.

Piektā mandala
Mandala, kas balstās skaitlī “8”, saistīta ar gudrības ratu. To var uztvert arī kā krustceles, kurās ir vairākas izvēles iespējas. Tātad tu nekad nenonāksi strupceļā. Tu spēj pieņemt pareizus lēmumus un izvēlēties labāko ceļu attīstībai. Tevi vada iekšējais kompass!

Sestā mandala
Tas ir gaismas, dzīves, veselības, miera un bagātības simbols. Tavs spēks ir harmonisks un radošs. Tu virzies uz priekšu laikā un dzīvē, izvēloties to, kas nāk par labu tev un apkārtējiem cilvēkiem.

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS. Izvēlies attēlu un uzzini, kādu rakstura īpašību tu slēp!

TESTS. Izvēlies skaistāko saulrietu un uzzini pareģojumu 3 dienām!

TESTS. Kur tu ieguldi visvairāk spēka, līdzekļu un laika?

COMMENTS

Pievienot komentāru