TESTS. Izvēlies savu totēma dzīvnieku un saņem garīgu vēstījumu!

Garīgie dzīvnieki iemieso jēgu, viedumu un spēku. Izvēlies savējo un lasi, par ko tas liecina!

1. Koala
Tavas personības galvenās īpašības – mīlestība uz vienlīdzību, taisnīgumu un neitralitāti. Tu jūties labi vienatnē. Reizēm tas rada pārāk daudz izolācijas un tukšuma, bet patiesībā tā nav. Jo, no otras puses, tev diezgan labi patīk arī burzma un haoss!

Tevi raksturo šādi vārdi: nevainība, tīrība, vienlīdzība, skaidrība, organizētība un autonomija.

2. Jūras zirdziņš
Tu esi jūtīgs, līdzjūtīgs un saprotošs cilvēks. Tu esi viens no tiem, kuri vispirms domā par citiem, bet tikai pēc tam par sevi. Cilvēki vienmēr vēršas pie tevis pēc palīdzības. Tevi vienmēr aizskar apkārtējo negatīvie komentāri, bet tu to nekad neizrādi.

Cilvēkus, kā likums, piesaista tava harizma un valdzinājums.

Tu esi ideālists, kurš sapņo par pasauli, kurā realitāte kļūtu labāka nekā pašreizējā dzīve. Cilvēki, kuri tevi nepazīst, varētu nodomāt, ka tu esi ekscentrisks, jo daudz laika pavadi savā iztēlotajā pasaulē.

3. Kolibri
Tu centies aizsargāties pret visu negatīvo savā apkārtnē. Šī mērķa vārdā tu bieži izslēdz no savas dzīves toksiskus cilvēkus. Tu vēlies, lai tavā apkārtnē būtu cilvēki, kas tevi motivē un atbalsta.

4. Zilonis
Tu esi lielisks cilvēks, kuram var uzticēties. Tu esi spontāns, un tai pašā laikā mierīgs cilvēks. Tu vienmēr domā un tikai pēc tam rīkojies Tu ļoti atbildīgi izturies pret visu, ko dari. Reizēm tu kļūsti spītīgs, ļoti emocionāls vai pārāk vēss un vienaldzīgs.

5. Vilks
Tevi varētu raksturot kā ļoti siltu, optimistisku, spilgtu un labu cilvēku. Tev patīk palīdzēt citiem.

Tu esi ļoti pacietīgs attiecībā pret apkārtējiem, kurus tu pieņem tādus, kādi viņi ir.

Tu esi viens no cilvēkiem, kuriem ir vienalga, ko citi runā. Kad esi vienatnē ilgāku laiku, tevi pārņem nomāktība, bet tu neizrādi savu slikto noskaņojumu.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru