TESTS. Izvēlies savu uguntiņu un uzzini, cik liels romantiķis esi!

Droši vien nav cilvēka, kuram nepatiktu dzīvā uguns. Tā var būt dažāda: krāsns siltumam un ēst gatavošanai, kamīns romantiskai noskaņai…

Izvēlies savu uguntiņu un uzzini, cik romantisks esi. Varbūt romantiskus brīžus vajadzētu vairāk? Vai, tieši otrādi, jākļūst praktiskākam?

1. Ugunskurs pludmalē
Tu esi īsts romantiķis, kuram patīk neparasti mirkļi. Tu redzi šīs pasaules skaistumu un proti novērtēt to, kas nav sastopams bieži. Tu proti radīt skaistu, situācijai piemērotu noskaņu

2. Degoša krāsns
Tu esi praktisks cilvēks – tev patīk viss, kas sniedz labumu. Tev ir maz laika romantikai. Tu cieni drošību un esi gatavs daudz darīt tās nodrošināšanai.

3. Liesmas kamīnā
Tu esi mēreni romantisks.

Tu neaizraujies ar ekstrēmām lietām, netērē daudz laika skaistuma radīšanai, tev svarīgākas ir ērtības un omulība. Tu esi klasisku vērtību piekritējs, kas ciena laika gaitā pārbaudītas lietas.

4. Ugunskurs pie ezera
Tu esi neapzināts romantiķis.

Tu speciāli neradi skaistas situācijas, bet tev nav iebildumu papriecāties par šīs pasaules skaistumu, ja ir tāda iespēja. Tev nepatīk skaļi vārdi un publiski paziņojumi, visu svarīgāko tu glabā sirdī.

Pievienot komentāru