TESTS. Izvēlies sveci un uzzini, kas tevi gaida Jaunajā gadā!

Sveces jau kopš senatnes izmantotas zīlēšanā un nākotnes pareģošanā. Izmēģini arī tu – ilgi nedomājot, izvēlies svecīti un lasi prognozi 2020. gadam.

Pirmā svece
Šogad esi bijis labestīgs un dāsns, daudz palīdzējis tuviniekiem. Liktenis tev atdarīs par to ar labu – vari gaidīt daudz patīkamu pārsteigumu, iespēju realizēt sevi un izdevīgus piedāvājumus.

Otrā svece
Zelta svecīte eglītes formā pareģo bagātību un labklājību jaunajā gadā. Iespējams, saņemsi paaugstinājumu darbā. Ja kāds no tevis aizņēmies, noteikti atdos visu summu jau pirmajos jaunā gada mēnešos.

Trešā svece
Jaunajā gadā tev jāvelta vairāk uzmanības ģimenei. Tici, šobrīd tuviniekiem vajadzīga tava mīlestība un rūpes. Arī tev pašam būs nepieciešams ģimenes atbalsts!

Ceturtā svece
Tavā dzīvē sāksies lielisks laiks. Sper solīti pretī savam liktenim! Ja no kaut kā baidījies, piemēram, mainīt darbu vai doties aizraujošā piedzīvojumā, tagad ir īstais brīdis to paveikt.

Piektā svece
Sāc ar pateicību pieņemt visas likteņa dāvanas. Novērtē to, kas tev jau ir. Jaunais gads būs labvēlīgs periods garīgām praksēm un pašattīstībai.

Sestā svece
Tev kārtīgi jāpārdomā, ko patiesībā vēlies. Šķiet, tavi pašreizējie mērķi gluži nav tas, pēc kā ilgojas tava dvēsele. Nākamajā gadā liktenis dāvās iespēju daudz ko mainīt, ja vien arī pats būsi gatavs ieguldīt darbu.

Avots: “Brainum”

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS. Kā tev pietrūkst līdz pilnībai? + Vēl 3 psiholoģiski testi

TESTS. Izvēlies lukturīti un uzzini, kā tevi mainīs 2020. gads! + Vēl 5 testi

TESTS. Izvēlies eglīšu rotājumu un uzzini, vai tava vēlēšanās 2020. gadā piepildīsies?

COMMENTS

Pievienot komentāru