TESTS. Izvēlies sveci un uzzini ko interesantu par savu personību!


Izvēlies vienu no trīs svecēm – to, kuru tu vēlētos redzēt uz sava galda. Tālāk lasi, ko šī izvēle liecina par tavu personību.

Pirmā svece
Tev reizēm ir grūti pieņemt lēmumus, un tas tevī raisa zināmu spriedzi, kas visu sarežģī vēl vairāk. Šķiet, tu esi kaut kāda veida konfliktsituācijā. Tev nepieciešams spert soli uz priekšu, lai redzētu “kopējo bildi” un spētu paskatīties uz situāciju citādi.

Liec pie malas šaubas, nenoteiktību, vilcināšanos. Dzīvē nekad nav tikai viens ceļš, to vienmēr ir vairāki. Galvenais, ka esi izraudzījies mērķi, pati dzīve norādīs pareizo ceļu uz to.

Otrā svece
Tu ilgojies gūt panākumus profesionālajā karjerā un reizēm tāpēc vari izdarīt uz sevi nevajadzīgu spiedienu un kļūt nepacietīgs, gaidot rezultātu. Jā, tev piemīt ambīcijas un liels iekšējais spēks, un tu zini, kas jādara, lai kļūtu veiksmīgs, tomēr atceries, ka dzīvē vajadzīgs līdzsvars itin visā: gan darbā, gan atpūtā.

Centies nekļūt nepacietīgs un zini, ka viss notiek tad, kad tam pienācis īstais laiks.

Trešā svece
Tu esi cilvēks, kas savu ceļu izvēlas intuitīvi. Pateicoties savam darbam un pārliecībai, tu zini, ka spēj iedvesmot citus to potenciāla realizēšanai. Cilvēki ir sajūsmā par tavu godīgumu. Pienācis laiks parādīt pasaulei savus īpašos talantus. Seko intuīcijai un uzticies tai, intuīcija tevi nepievils!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru