TESTS. Izvēlies taro kārti un uzzini, cik nopietni ir tava mīļotā vīrieša nodomi!

Katrai sievietei, sākot attiecības, ir svarīgi zināt, kas viņu gaida nākotnē. Agri vai vēlu viņa aizdomāsies par kāzām, bērniem, laimīgu kopdzīvi. Bet, kad sieviete nesaņem tādas pašas emocijas no mīļotā cilvēka puses, galvenais jautājums ir par to, cik nopietni ir viņa nolūki.

Iedomājies savu mīļoto cilvēku un izvēlies vienu no taro kārtīm, lai pazīlētu!

1. kārts
Tavs vīrietis domā galvenokārt par to, lai tev ar viņu kopā būtu labi. Viņš ir gatavs ziedot jebko tavas labsajūtas, laimes un smaida dēļ. Viņš nekad nesāks tev pārmest, ka nācies no kaut kā atteikties jūsu attiecību dēļ. Vai gan tas nevēsta par nopietniem nolūkiem?

2. kārts
Dažādos periodos tava mīļotā cilvēka nodomi var būt dažādi. Daudzi no tiem būs vērsti uz jūsu attiecību nostiprināšanu, daži – ne. Bet jāatceras, ka šādi viņš rīkojas bez nodoma, neapzināti. Vienkārši šī cilvēka vērtību sistēmā materiālās lietas brīžiem ņem virsroku pār garīgajām.

3. kārts
Šobrīd tava vīrieša nodomi, visticamāk, ir nopietni, bet stāvoklis nav stabils. Iespējams, problēmas jūtamas jau tagad. Tuvākajā nākotnē nāksies piedzīvot krīzi. Tomēr tā ir pārvarama, un tālākā nākotnē mīļotais vīrietis varētu atrast ar tevi kopīgu valodu. Un tas daudzējādā ziņā notiks, pateicoties jūsu līdzīgajām vērtību sistēmām.

4. kārts
Vīrieša nolūki ir visnotaļ nopietni, bet vērtības – dziļas un apzinātas. Tev jāzina, ka iedomātais vīrietis labi zina, ko vēlas no tevis un dzīves. Un likt viņam mainīt savus mērķus tu diez vai spēsi. Tāpēc vērts noskaidrot, tieši kādi tie ir, lai saprastu, vai varat būt vienoti, virzoties tiem pretī.

5.kārts
Tavs vīrietis pret šo jautājumu izturas vairāk nekā nopietni. Un tieši tāpēc tev šobrīd var rasties iespaids, ka nekādu nolūku vispār nav. Tomēr viņš vienkārši ir apdomīgs un tālredzīgs, nav noskaņots lieki pļāpāt. Bet ar laiku tu par viņa nodomiem uzzināsi visu, kas jāzina!
Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru