TESTS. Izvēlies vēja rādītāju un uzzini savas dzīves virzienu!

Mēs darām ikdienas lietas, rūpējamies ar ģimeni un tuviniekiem, atpūšamies… Cenšamies kaut ko sasniegt šai dzīvē, ne vienmēr spējam formulēt, kurp tieši tiecamies, kā ievirzīt savus pūliņus pareizajā gultnē. Reizēm palīdz pat kāds sīkums, pat šādi mazi testiņi.

Vēja rādītājs vienmēr norāda vēja virzienu. Uzzini savu virzienu dzīvē, izvēloties vienu vēja rādītāju, kuru gribētu redzēt uz savas mājas jumta.

1. attēls. Vēja rādītājs drakona formā

Tu vienmēr tiecies pēc uzvaras, vēlies dominēt visās dzīves jomās. Tev ir neatkarīgs un patvaļīgs raksturs, tu gribi būt sava likteņa saimnieks. Tas ir tavs virziens dzīvē.

2. attēls. Vēja rādītājs – suns
Tu sargā savu pasauli. Tev svarīgi, lai neviens nepārkāptu tavus noteikumus, principus. Tu rūpējies par tuvinieku drošību, un tev svarīgas ģimenes ērtības – tas ir tavs virziens.

3. attēls. Vēja rādītājs – cūka
Māja ir kā pilns kauss, tu tiecies pēc materiālas brīvības un uzplaukuma, tu stingri stāvi uz savām kājām un negribi apstāties pie sasniegtā. Tavs mērķis ir paaugstināt savu dzīves līmeni.

4. attēls. Vēja rādītājs – mēness
Tu tiecies uzzināt kaut ko jaunu un neparastu. Tu esi cilvēks, kurš slikti pārdzīvo garlaicību un rutīnu. Tev patīk viss jaunais, efektīvas metodes un spilgti iespaidi. Tavs virziens – sasniegt ko tādu, kas agrāk nebija iedomājams.

5. attēls. Vēja rādītājs – vilks
Līdzīgi vilkam tu neesi viegli pieejams katram. Dzīvo pēc saviem likumiem un nevienam neatskaities par savu rīcību. Tu nežēlojies par dzīvi un uzvaras un zaudējumus izdzīvo vienatnē.

Tu dzīvo tā, kā pats sev atļauj un pats izlem, kā rīkoties un kādas metodes izmantot. Tavs virziens – panākumi par katru cenu.

Pievienot komentāru