TESTS: Kas jādara, lai tev uzsmaidītu veiksme?


Liktenis reizēm sniedz slepenas zīmes un norādījumus. Izvēlies iepatikušos zelta simbolu un uzzini, kā kļūt veiksmīgam!

1. attēls. Buda

Šis talismans palīdz īstenot jebkuru ideju, pārvērst ieceri realitātē, veicinot ātru un stabilu uzplaukumu. Ja šī figūriņa ir tev mājās, noliec to ar muguru pret ārdurvīm.

Ap figūriņu sakārto monētiņas – tas palīdzēs tikt vaļā no parādiem un izvirzīt pareizu mērķi, kas ļaus sasniegt labklājību.

2. attēls. Zvaniņš

Šis attēls saistīts ar harmoniju un mieru. Lai tava privātā dzīve izdotos un uzlabotos, novieto zvaniņu kādā jaukā vietā savās mājās.
Blakus zvaniņam noliec divas bļodiņas ar nevārītiem rīsiem un nedaudz vīraka. Rīsus maini reizi nedēļā un gaidi augstāko spēku labvēlību.

3. attēls. Bronzas vardīte

Šis simbols saistīts ar atgriešanu un atdošanu. Lai uzturētu materiālo komfortu un labklājību, atgriežoties mājās, nosēdini jauko vardulēnu uz sava maciņa.
Vardītei jāsajūt naudaszīmju enerģētika. Drīz ievērosi, ka notikumi risinās tev labvēlīgi, sniedzot peļņu un prieku.

4. attēls. Veiksmes kaķis

Kaķis ir Fortūnas iemīļotais dzīvnieks. Kopā ar to atnāks bagātība, draudzība, veiksme. Tev nevajag no tā šķirties, tāpēc nēsā to līdzi somā vai kabatā. Veicot ūdens procedūras, noliec uz plauktiņa vannas istabā.

Kaķi noliec uz galda, kad ieturi maltīti. Lai saldāki sapņi, ņem līdzi un guļamistabu un novieto un naktsgaldiņa. Šīs darbības nesīs dažādus ieguvumus.

5. attēls. Monētiņas

Ļoti veiksmīgas, glītas naudiņas, kas turklāt ir arī spēcīgi talismani. Kad esi tos iegādājies, nēsā pastāvīgi līdzi kā kulonu vai rokassprādzi.

Regulāri tām pieskaroties, iegūsi atbalstu un palīdzību dažādos darbos un projektos.

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS TESTUS!

TESTS. Izvēlies mandalu un uzzini, vai vēlēšanās piepildīsies!

TESTS. Izvēlies meiteni un saņem samuraju dzīves gudrību tieši tev!

TESTS “Gudrības grāmata”. Izvēlies attēlu un uzzini tā nozīmi!

COMMENTS

Pievienot komentāru