TESTS. Kurš no logiem simbolizē tavu dzīvi?


Logs var būt nākotnes notikumu simbols. Bet kā tu sagaidīsi šo nākotni? Izvēlies attēlu un uzzini!

Pirmais logs
Tu esi atklāts un spontāns cilvēks, vienkāršs un tiešs. Tu gaidi nākotni mierīgi, ar lielu pārliecību, ka esi izdarījis visu, ko varēji, un esi gatavs saņemt sev vajadzīgo.

Tu esi pakāpeniski būvējis savu dzīvi uz stingriem pamatiem, un šodien vari teikt, ka nekas tevi nespēs izsist no sliedēm!

Otrais logs
Ja izvēlējies otro logu, tu dzīvo savā nosacītajā pasaulē, un tev tur ir labi. Tev ne sevišķi interesē ārpasaulē notiekošais. Tev viss ir labi.

Problēma ir tā, ka tas, kas norisinās ārpusē, reizēm var likt plīst tavam iztēlotajam burbulim, kurā tu tik laimīgi dzīvo. Tev jāsaņem drosmi un jāpievērš uzmanība tam, kas notiek aiz tavas mazās pasaulītes robežām.

Trešais logs
Tu esi konfrontāciju cilvēks, cīnītājs, kas gatavojas visam tam, kam jānotiek dzīvē, kā īsts karotājs. Tāpēc tu nebaidies no nākotnes. Tu esi pārdzīvojis jau daudz ko, un ticis ar visu galā lieliski.

Ceturtais logs
Tu esi sapņotājs un superoptimistisks cilvēks. Tāpēc tu gaidi nākotni ar prieku un ilgošanos; tu esi pārliecināts, ka viss labākais vēl priekšā. Tas tevi dara ļoti laimīgu!

Vienīgā problēma ir tā, ka tu tik ilgi gaidi nākotnes priekus, ka vari aizmirst izbaudīt to, kas tev ir jau tagad.

Piektais logs
Ja tu izvēlējies piekto logu, tu esi ļoti organizēts cilvēks, kurš cenšas visu kontrolēt, tostarp nākotnes norises. Tu esi pārliecināts, ka tad, ja būsi pietiekami akurāts, varēsi novērst jebkuru nepatīkamu situāciju.

Jā, iespējams, tu būsi labāk sagatavots kādos jautājumos, bet kontrolēt visu, kas iespējams nākotnē, nevar neviens. Centies nedaudz atslābināties un pieņemt zināmu devu nenoteiktības kā normālu!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru