TESTS. Paskaties uz nagu formu un uzzini ko jaunu par savu personību!

Manikīrs ir svarīga sievietes tēla sastāvdaļa. Šķiet, nagu formai nav lielas nozīmes, bet, izrādās, tā daudz pastāsta par cilvēka raksturu un personību.

Paskaties attēlā un izvēlies to nagu formu, kas visvairāk līdzinās tavai. Uzzini, ko tā liecina par tevi!

1. Gari taisnstūrveida nagi
Cilvēki ar gariem taisnstūra formas nagiem visbiežāk ir sabiedriski. Viņiem apkārt ir draugi un paziņas. Izceļas ar intelektu un veselo saprātu. Viņiem patīk jauni iespaidi un iespējas. Vienmēr cenšas rīkoties taisnīgi un ētiski. Citi viņus ciena par kārtīgumu un sistemātisko pieeju jebkuram jautājumam. Pirms pieņemt kādu lēmumu viņi analizē visas iespējas.

2. Plati un plakani nagi
Platu un plakanu nagu īpašnieki ir apveltīti ar neparastām spējām. Piemīt talants pamanīt to, ko citi neievēro. Bieži palīdz ar padomu draugiem un tuviniekiem, kuri labprāt ieklausās viņu viedoklī. Godīgi un patiesi. Zina, ko vēlas no dzīves, un vērienīgi īsteno savus mērķus. Mēdz būt nepacietīgi.

3. Īsi un apaļi
Cilvēki ar īsiem un noapaļotiem nagiem ir izlēmīgi, radoši un vienmēr iet paši savu ceļu. Izstaro prieku un līdzpārdzīvojumu. Viņiem patīk piedzīvojumi, tāpēc nenoraida nevienu traku projektu.

Draudzībā vienmēr uzticīgi un dara visu to cilvēku labā, kurus mīl. Kad pieņem lēmumu, spītīgi turas pie tā.

4. Īsi ar nevienādu formu
Ja cilvēkam ir īsi nevienādas formas nagi, viņi ir ļoti patiesi, vērīgi un jūtīgi, visbiežāk saka, ko domā, pat ja šī patiesība ir neērta. Augstu vērtē patiesumu un saskarsmi. Neskatoties uz sabiedriskumu, draudzējas ne uzreiz un ne ar visiem. Rada mierīgu un savaldīgu cilvēku iespaidu, bet viņos vienmēr mutuļo domas un jūtas.

5. Īsi kvadrātveida nagi
Cilvēki ar īsiem kvadrātveida nagiem ir ļoti drosmīgi un pacietīgi. Mīl savu darbu, bieži izpilda sarežģītus un grūtus uzdevumus. Darba mīlestība nepavisam nenozīmē, ka viņiem nav privātās dzīves.

Tieši pretēji, viņiem patīk jautrība un laika pavadīšana draugu lokā. Viņi ir dzimuši līderi. Ceļā uz mērķi nepazīst šķēršļus.

6. Trīsstūrveida nagi
Cilvēki ar trīsstūrveida nagiem ir radoši, viņiem patīk inovācijas un viņi tiecas pēc pilnības.

Harizmātiski un vienmēr zina, ko grib sasniegt. Nebaidās pieņemt sarežģītus lēmumus. Pārliecināti tiecas pēc sava sapņa īstenošanas. Nepatīk sasprindzināts un stresa pilns darbs. Reizēm pārāk iekarsīgi, nevēlas nevienam pakļauties un nespēlē pēc svešiem noteikumiem.

7. Ovāli un pagarināti nagi
Cilvēks ar tādu nagu formu ir patiess, patīkams un draudzīgs. Viņam ir daudz draugu un paziņu, ar kuriem labprāt pavada kopā laiku. Mīl dabu un dabisku skaistumu. Piedalās visā gan privātajā, gan profesionālajā dzīvē. Reizēm uzņemas pārāk daudz pienākumu, tāpēc nākas strādāt virsstundas.

8. Neregulāra naga pamatnes līnija
Šiem cilvēkiem patīk oriģināls apģērbs, neparastas dzīvesvietas un eksotiski ēdieni. Bēg no vienveidības. Pilni enerģijas, daudz labu ideju. Draugiem ar viņiem nekad nav garlaicīgi. Strādā bez īpašas piepūles, visbiežāk neparastās un retās profesijās.

Pievienot komentāru