TESTS. Uzzini, ko tava kapkeika izvēle pavēstīs par tavu mīlas dzīvi !


Jautrs testiņš, kuru iesakām iziet, daudz nedomājot – iespējams, tiešām atklāsi ko svarīgu par sevi!

Kapkeiks Nr. 1
Tu un mīlestībā: Kad runa ir par tavu mīlas dzīvi, tu esi ļoti mērķtiecīga un izlēmīga. Ja tu tomēr šķiries, tad tev paliek neaizmirstamas atmiņas uz ilgu laiku! Tomēr tas nenozīmē, ka tev gludi klājas privātajā dzīvē. Reizēm tā būs dinamiska, bet pēc šķiršanās traumatiska!

Kā tu pārciet šķiršanos: Viss tavs ķermenis burtiski izstaro mīlestības šarmu, bet vienlaikus ir lielāka varbūtība, ka tu tiksi atraidīts, nevis, ka tu atraidīsi citus. Tas ir tādēļ, ka tu esi pārpildīts ar entuziasmu, kad runa ir par mīlestību un rūpēm par savu partneri. Tavas aizraušanās dēļ tu pat nepamanīsi, ka tavs partneris no tevis ir attālinājies. Bet, kad to sapratīsi, būs jau par vēlu.

Tu kādu laiku būsi nomākts. Tu neinteresēsies par labām vai sliktām ziņām, vai jebkādiem notikumiem, iekams tu nenomierināsies. Tiklīdz tu paliksi mierīgs, automātiski sāksi rīkoties un pāriet uz nākamo mērķi!

Kapkeiks Nr. 2
Tu un mīlestība: Tu esi kaislīgs, delikāts cilvēks ar pilnu emociju gammu, kas dziļi spēj aizraut pretējo dzimumu, un tava cīņa par mīlestību, šķietami, sākas jau kopš dzimšanas, jo rodas sajūta, ka tu esi piedzimis tikai mīlestības dēļ! Neapzināti tava maigā un uzmanīgā personība piesaista pretējo dzimumu, ļaujot tev brīvi ceļot pa savu mīlestības dzīvi!

Kā tu pārciet šķiršanos: Tava pieķeršanās pretējam dzimumam var būt galvenā kļūda. Tu vienmēr domā, ka tik ilgi, kamēr tu būsi laipns pret savu partneri, tu saņemsi gaidīto mīlestību, bet, kad tavam partnerim vairs nevajag tavu mīlestību, viņš no tevis aizies. Kad tas notiek, tu turpināsi meklēt savus draugus, lai viņiem izstāstītu par savu salauzto sirdi, vai arī tu centīsies distancēties no šīs situācijas, pievēršoties dažādām interesēm un mierīgi gaidīsi, kad nākamais potenciālais partneris parādīsies tavā dzīvē.

Kapkeiks Nr. 3
Tu un mīlestība: Tu runā par savām jūtām un atļaujies mīlēt tā, lai visi zinātu, ka tu esi attiecībās! Tavs partneris ir tieši tāds pats kā tu – dzīvespriecīgs un laimīgs! Tavā mīlas dzīvē nav neitrālas zonas, jo mīlestība ir mīlestība, un, ja tu saki, ka kādu nemīli, tad tu patiešām viņu nemīli. Tavā privātajā dzīvē viss ir taisnīgi un atklāti.

Kā tu pārciet šķiršanos: Mīlestību tu uztver kā veselīgu un patīkamu savas dzīves sastāvdaļu. Kad tu mīli, tu pilnībā atdodies šim cilvēkam. Kad tu saskaries savā dzīvē ar krāpšanu, tev būs skumji, bet tu ātri ar to tiksi galā, jo tu novirzīsi savas domas uz laiku labdarībai vai sevis pilnveidošanai. Tu negribi tērēt laiku muļķībām un noteikti nevēlēsies, lai tevi pārņem rūgtums vai depresija.

Kapkeiks Nr. 4
Tu un mīlestība: Pret savu partneri tu vienmēr esi ieturēta personas, kas ir pilna ar dziļām domām un mīklām. Cilvēki tev apkārt nevar tevi saprast, viņi nenojauš kas tev ir prātā. Godīgi sakot, tavs partneris nereti izjūt sāpes un gandarījumu vienlaicīgi, jo viņam ir grūti piesaistīt tavu uzmanību un tevi saprast.

Kā tu pārciet šķiršanos: Krāpšana tev ir milzīgs trieciens, jo tu vienmēr sevi aizsargā un tu necenties izrādīt savas jūtas citiem. Kad tu beidzot sapratīsi, ka jūsu attiecībām ir pienākušas beigas, tev būs nepieciešams ilgs laiks, lai atgūtos.

Kapkeiks Nr. 5
Tu un mīlestība: Tu ļauj savai mīlas dzīves pieredzei būt par mācību tev pašai, lai labāk saprastu kā veidojas vīriešu un sieviešu attiecības. Reizēm tu vari uzņemties atbildību attiecībās un atrisināt visas radušās problēmas. Mīlestība tev ir ļoti svarīga, un tu vienmēr būsi uzticīgs savam partneri, un to pašu sagaidīsi attiecībā pret sevi.

Kā tu pārciet šķiršanos: Ja tu neredzēsi pats savām acīm, ka tavs partneris tevi krāpj, tu tam neticēsi. Bet, ja tu tomēr šķirsies, tad tam sekos tāds dzīves periods, kuru rakstu briesmīgs garastāvoklis. Bet drīz tu atkal sāksi ticēt mīlestībai!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru