Tēva sirsnīgā dāvana meitas izlaidumā. FOTO

Skolas izlaiduma laikā mans tēvs teica, ka viņam ir dāvana man. Es domāju, tā būs kāda dumja kartiņa, bet tas, ko es saņēmu, bija patiesi nenovērtējams. Pēc apbalvošanas ceremonijas tētis man pasniedza Dr. Seuss grāmatu “Vieta, kurp tu dosies”. Sākumā es tikai pasmaidīju un teicu, ka tas man daudz ko nozīmē, un man tiešām patīk šī grāmata. Bet viņš atbildēja: “Nē, atver to.”

Pirmajā lapā es redzēju nelielu aprakstu, ko rakstījis neviens cits kā mana bērnudārza skolotāja. Es sāku saprast, kas notiek, bet joprojām palika daudz jautājumu. Tēvs teica: “Katru gadu pēdējo 13 gadu laikā, kopš tu devies uz bērnudārzu, es devos pie katra skolotāja, trenera un režisora, lai viņi ierakstītu kaut ko par tevi šajā grāmatā.”

Skolotāja, kas mācīja mani mazākajās klasītēs, rakstīja, ka es “bieži staigāju ar bizītēm un bieži ķiķināju”, bet vidusskolas skolotāji bija pamanījuši, ka es esmu “gudra un vērīga.” Bet tas, kas visiem kritis acī – tā ir mana humora izjūta un dzīves mīlestība. Es nevaru izteikt vārdos, cik forši iegūt šādu dāvanu: saviļņojošu līdz dziļumiem, pilnu ar nostalģiju un patīkamām atmiņām.

 

1

Mīlošā tēva pārsteigums bija tiešām izdevies!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: adme.ru

Pievienot komentāru