Tēvs lūdza palīdzību savam smokošajam dēlam, bet neviens neapstājās. Tad nāca divi “eņģeli”! FOTO

Ja jums ir bērns, dzīve var piespēlēt neprognozējamus un pat biedējošus pagriezienus. Ikviens, kuram ir bijis jaunāks brālis vai māsa (nemaz nerunājot par saviem bērniem), visticamāk, ir saskārušies ar bērnu aizrīšanos. Daudzos gadījumos tas beidzas bez nopietnām sekām, it īpaši, ja uzreiz nāk talkā palīdzība. Bet, kad tas notiek šosejas vidū un kustībā, notikumi var risināties diezgan skumji.

Tā tas notika ar Džordžannu Meijeri un Hose Rodrigesu, pāri no Ņūmeksikas, un viņu 10 mēnešus veco bērnu.

Kad pāris dzirdēja, ka viņu mazais dēls sāka aizrīties, tie iebāza pirkstus viņa mutē, lai izraisītu vemšanu izstumtu to, kas iestrēdzis kaklā, bet tas viss bija veltīgi. Tad viņi piestāja ceļa malā un sāka klauvēy pa mazuļa muguriņu, lai atbrīvotu elpceļus, bet tas nepalīdzēja. Hosē darīja visu iespējamo, lai apturētu automašīnas un lūgtu vadītāju palīdzību, bet neviens neapstājās. Izņemot divus cilvēkus, kurus vēlāk mazuļa tēvs nosauca par “eņģeļiem”.

Tas notika, kad gar Džordžannu un Hosē brauca ātrās palīdzības auto, kas steidzās uz izsaukumu. Redzot satraukto pāro, balsojam uz ceļa, auto apstājās un izkāpa divi ārsti, Emija Čapeka un Linna Floresa, kas pat nestrādāja šajā rajonā. Tomēr sievietes ātri steidzās palīgā un pēdējā brīdī izglāba bērnu no nosmakšanas. Un, lai gan mazuļa lūpas aizvien bija zilas, visi nopūtās atvieglojumā, kad viņi dzirdēja, kā mazulis atkal sāka raudāt, viņa elpceļi beidzot atbrīvojās.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru