Tēvs mēģina nogalināt savu dēlu jo domā, ka nespēs viņu izaudzināt. VIDEO

Nātans vēlāk atzinās, ka avāriju izplānoja jau iepriekš ar vienīgo mērķi nogalināt dēlu. Nātana dēls Isaja ir 2.5 gadus vecs, puse viņa ķermeņa atrodas ģipsī. Nākotnē viņam būs problēmas ar staigāšanu. Pēc Nātana teiktā, viņš vēlējās dēlu nogalināt tāpēc, ka viņam kā tēvam atbildība par dēlu šķita pārāk liels slogs. Viņš uzskatīja, ka nespēs izaudzināt dēlu.

2

Nātans arī atzinās, pirms šī baisā nozieguma lietojis kokaīnu. Tagad viņam inkriminē vairākus noziegumus: Pirmās pakāpes slepkavības mēģinājumu, huligānismu, narkotiku glabāšanu un lietošanu un vēl citus noziedzīgus nodarījumus.

4

Nātans ar Isaja māti Nensiju Lopezu (Nancy Lopez) ir šķīrušies. Darba dienās Isajs atrodas pie Nensijas, bet brīvdienās pie Nātana. Kā vēlāk liecināja liecinieki, tuvojoties avarējušai mašīnai viņi redzēja, ka Nātans mazajam Isajam sit ar elkoni. Nensija vēl joprojām nespēj noticēt par šādu bijušā vīra rīcību. Viņa pieprasa pašu augstākā soda mēra piemērošanu Nātanam. Nensija nebija manījusi, ka Nātana uzvedībā būtu bijušas kādas izmaiņas. GoFoundMe ir sākuši vākt naudu ar kuras palīdzību tiktu nodrošināta Isaja ārstēšana. Ārsti pagaidām nevar solīt pilnīgu atveseļošanos, bet cerība ir.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu video!

Pievienot komentāru