Tēvs pameta pats savu meitu, taču to ko meitenīte uz to atbildēja ir prātam neaptverami

Šī sieviete sociālajā tīklā Facebook publicēja neticami interesantu ierakstu, piezīmi par piedošanu. Izlasot šo, varbūt varēsi paņemt kādu noderīgu padomu savai dzīvei. Patiesībā, tur ir kaut kas tāds, kas liks tev apdomāties…

“Mana meita pēdējo reizi savu tēvu redzēja, kad viņai bija 4 gadi. Lai Jūs saprastu tagad viņai nu jau ir 11 gadu. kad mazulītei bija tikai 2 gadi, mēs ar viņu tikāmies , un viņš man jautāja , vai varot atteikties no vecāku tiesībām, lai nebūtu jāmaksā alimenti. Es piekritu… Es vienkārši gribēju pasargāt savu meitu no nevajadzīgam ciešanām.

Es meitai nekad nemeloju par viņas tēvu, kur viņš ir, un ko viņš dara. Es vienmēr godīgi un pareizi atbildēju uz viņas interesējošajiem jautājumiem par tēvu.

Kad mūsu meitai bija 4 gadi, viņš man atklāja to, ka ir slims ar vēzi, viņš vēlējās satikt savu meitu. Es atliku visas savas darīšanas, un mēs devāmies uz parku satikties. Viņš lūdza atstāt meitu uz 2 stundām, taču viņam pietika ar 20 minūtēm.

Aptuveni gadu vēlāk es satiku kādu mūsu kopīgo draugu, kurš teica, ka mūsu meita ir ļoti līdzīga pašreizējiem bērniem mana bijušā laulātā vīra ģimenē. Viņš arī teica to, ka manam bijušajam vīram ir jauna ģimene. Pēc pēdējās frāzes es biju vienkārši mēma. Un to visu dzirdēja mana meita, jo viņa man bija blakus sarunas laikā. Es nolēmu pārtraukt šo sarunu, mēs ar meitu aizgājām uz mašīnu. Meitiņa bija pārsteidzoši mierīga, viņa pasmaidīja un teica: “Mammu, beidzot viņš ir iemācījies būt par tēvu! Tas ir brīnišķīgi! Esmu priecīga par viņa jauno ģimeni un bērniem.” Tā bija tā diena, kad mana 11 gadīgā meita man iemācīja mākslu piedot.”

Ļoti gudra meitene. Pēc šī brīnišķīgā stāsta, man tiešām nav vārda. Tomēr piedot otram cilvēkam, par viņa izdarītajiem pāridarījumiem ir māksla.

©TOPRAKSTI.LV/FOTO:OFIGENNO.CC

Pievienot komentāru