Tik vien bija: Džonijs Deps un Ambera Hērda šķiras! VIDEO

Video izdevies tik neveikls, galvenokārt tāpēc, ka aktieri šķiet kā saņemti gūstā un piespiesti atvainošanos izdvest, draudot pielietot ieroci.

Ja neesiet informēti par šo skandālu, tad…

Pagājušajā gadā Ambera Hērda mēģināja nelegāli ievest savus divus Jorkšīras terjerus Pistoli un Boo Austrālijā, kur notika uzņemšana filami “Karību jūras pirāti” ar viņas vīru, bet, kā jūs varat iedomāties, ideja vienkārši izgāzās un aktrise nonāca tiesā saistībā ar apsūdzībām par diviem punktiem: mājdzīvnieku kontrabanda un viltotu dokumentu uzrādīšana.

Toreiz tiesnesis neizvirzīja Amberai apsūdzību, aprobežojoties ar brīdinājumu, lai nākamā mēneša laikā viņa turētos tālāk no nepatikšanām, pretējā gadījumā sekos naudas sods 767 $.

Par šķiršanos

2

Šķiet, ka šķiršanās var pāraugt tiesvedībā, jo 52 gadus vecais Džonijs Deps lūdzis tiesnesim noraidīt Amberas Hērdas prasību par laulātās alimentiem.

Tāpat ticis zināms, ka Ambera iesniegusi prasību par laulības šķiršanu dažas dienas pēc Džonija Depa mātes nāves, kura nomira 81 gada vecumā.

Par laimi, Amberai un Džonijam nav kopīgu bērnu, kā tas bija aktiera laulībā ar Vanessu Paradī, kurā piedzima meita Lilija-Roze Melodija un dēls Džons Kristofers (Džeks) Deps III.

Laulības līguma pārim nebija, tāpēc, visticamāk, viņus sagaida cīņa par aktiera bagātībām, kas līdzinoties 400 miljoniem dolāru, un viņa īpašumiem visā pasaulē.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru