Topošā māmiņa izlika internetā ideālās bildes. Taču tad viņa atklāja stāvoklī esošas sievietes reālo ikdienu! FOTO

Bet tas viss rada daudz stresa vairumam grūtnieču. Katra no tām, salīdzinot fotogrāfijas no Instagram ar reālo ikdienas dzīvi, domā, ka kaut kas ir nepareizi. Sievietes uzskata, ka viņām jābūt tikpat skaistām kā slavenībām fotogrāfijās. Tādēļ topošās māmiņas ir ļoti sarūgtinātas, un daudzas cieš no tā, ka neatbilst sociālajos tīklos publicētajiem standartiem.

Bet šī sieviete ir nolēmusi sniegt nelielu ieskatu problēmā.

Sofija Kačija- viena no tām sievietēm, kurām tiecas līdzināties visas topošās māmiņas: viņa ir skaista, laimīga un vienmēr labā formā.

2

Tas šķiet diezgan neapstrīdams: stilīga kleita, elegants manikīrs un skaista frizūra- un tas viss laikā, kad tiek gaidīts mazais cilvēciņš.

3

Bet šī skaistā sieviete nebaidās parādīt reālo patiesību par grūtniecību. Pēc visām šīm perfektajām fotogrāfijām Sofija dalījās ar šo kolāžu un uzrakstīja ļoti svarīgu ziņu.

4

“Es domāju, ka es esmu mele. Es publicēju krāšņas fotogrāfijas, kurās man nav nevienas problēmas. Un, lai gan es mēģinu rūpēties par sevi un izskatīties labi, es domāju, ka lielākā daļa no meitenēm nesaprot, ka tas ir tikai foto.

Es saņēmu daudz entuziasma pilnas piezīmes, piemēram, “Wow! Jūs izskatāties pārsteidzoši” un “Neticami! Kā jums izdodas izskatīties tik labi?” Citas raksta, ka viņas gribētu izskatīties tāpat kā es. Bet, lūk, ko es teikšu: fotogrāfijās mani mati ir sakārtoti- tagad tie sasieti parastā astē. Es lietoju sauļošanās losjonu, un grimu klāju 30 minūtes. Turklāt mana slaidā figūra- foto filtru lietošana un veiksmīgs rakurss.”

5

“Man ir tikai 26, bet dažreiz man ir jāpieliek daudz pūļu, lai izskatītos labi. Man rūp savs tēls un es lepojos ar to. Katru dienu es veidoju matus, uzklāju grimu, sauļošanās losjonu un citas lietas. Bet tagad, kad es esmu 33. grūtniecības nedēļā, es jūtos briesmīgi neērti un lempīga sieviete ar problemātiskiem zobiem. Es pastāvīgi svīstu un esmu dīvainu smaku avots, kuru izcelsmi es pati nevaru saprast. Šī iemesla dēļ veļas mazgāšana manā mājā nekad apstājas, bet pa māju es staigāju novalkātās sporta biksēs un krūšturī. Es domāju, ka tas ir pazīstams daudzām meitenēm.

6

Tāpēc nesakiet man “es gribētu izskatīties kā tu!” Tas tiešām ir patīkams kompliments, bet pēdējā lieta, ko es gribētu- izskatīties kā cilvēks, kam viss vienmēr ir ideāls un perfekts!”

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru