TRAĢISKI: Lai ieriebtu savam vīram, māte nogalina meitas! FOTO

42 gadus vecā Kristija Šitsa sasauca ģimenes sapulci viņu ģimenes mājā Felšeras pilsētā, Teksasā. 45 gadus vecais Džeisons Šits domāja, ka viņa sieva vēlas paziņot viņu meitām – 22 gadus vecajai Teilorei un 17 gadus vecajai Medisone par viņu šķiršanos. Tā vietā viņa nošāva meitas – Preses konferencē paziņoja Teksasas apriņķa šerifs I.Nelzs. Pēc pāris minūtēm vietējais policists nošāva ”mammīti”  kura atteicās padoties un nolikt ieroci.

Džeisons un Kristija

12

Kristijai bija pietiekami daudz laika un iespēju, lai nogalinātu vīru, bet viņa to neizdarīja. Džeisons saprata, ka Kristija grib, lai viņš cieš.

13

Šitsa kungs izstāstīja, ka Kristija zināja cik ļoti viņš mīl meitas un viņas viņu.

Meitenes tika atrastas ar šautām brūcēm uz ielas, Teilore nomira notikuma vietā, bet viņas jaunākā māsa Medisone – Slimnīcā.

Teilore un Medisone

14

Šitsa kungs policijai izstāstīja, ka viņa sieva cieta no depresijas. Viņa lielos apjomos lietoja ārsta izrakstītās zāles. Pēdējo gadu laikā viņa trīs reiz ārstējās privātā psihiatriskajā klīnikā pēc pašnāvības mēģinājuma.

Džeisons policijai pastāstīja, ka viņa sievas dzīve nogāja no ”sliedēm” pēc tam kad 2012 gadā nomira viņai tik ļoti mīļais vectētiņš no kurai viņai mantojumā tika nozieguma ierocis. Viņas māte nomira dažus mēnešus vēlāk dēļ straujas veselības pasliktināšanās.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk un skatītos bildes!

Pievienot komentāru