Trīs horoskopa zīmes, kas 2019. gadā tiks pie naudas. Apskaužami!


Trīs zodiaka zīmes būs īsti laimes lutekļi finanšu ziņā – 2019. gads tām nesīs veiksmi un panākumus naudas lietās.

Jauna gada sākums daudziem asociējas ar kaut ko labu, jaunu, veiksmīgu un laimīgu. Bet dažām zodiaka zīmēm klusām iedomātā vēlēšanās īstenosies ātrāk nekā citām.

Vērsis
Vērsis vienmēr daudz un centīgi strādā. Viņš ir burtiski dzimis pelnītājs! Un jau drīz viņa centieni tiks atalgoti, sola astrologi. Projekti, ar kuriem strādā šīs zodiaka zīmes pārstāvji, būs tik veiksmīgi un ienesīgi, ka citi Vērsi varēs tikai apskaust.

Tiem, kuri šobrīd ir darba meklējumos, nevajag noskumt. Jo tieši šogad saņemsiet daudz izdevīgu piedāvājumu.

Dvīņi
Labas ziņas arī Dvīņiem! Vasaras beigās un rudens sākumā bija daudz jaunu ideju, un tās sāks nest augļus. Jau 2019. gada pirmajā pusē Dvīņu ienākumi dubultosies, bet varbūt pat trīskāršosies.

Atslābināties gan astrologi neiesaka, cienījamie Dvīņi! Turpiniet strādāt tai pašā režīmā, un finanšu labklājība nebūs ilgi jāgaida.

Turklāt veiksmīgais periods nebeigsies ar ziemu, bet turpināsies līdz pat 2019. gada jūlijam.

Vēzis
Savukārt Vēžiem pat sasprindzināties nevajadzēs, lai kļūtu bagātiem. Astrologi apgalvo, ka šajā zodiaka zīmē dzimušos ziemā gaida daudz dāvanu.

Tās pasniegs radi, draugi, liela ir iespēja laimēt loterijā. Var ievērojami pieaugt arī alga. Un nekas tā labā pat nebūs jādara.

Vienīgais, ko astrologi iesaka Vēžiem: muļķīgi nešķiesties ar saņemto naudu un dāvanām. Pietaupi kādu daļu ne tik veiksmīgam dzīves periodam.

Par Dvīņiem, Vērsi un Vēzi var tikai priecāties un tos labvēlīgi apskaust!

Avots: “Tayni-Miro”

Pievienot komentāru