Trīs horoskopa zīmes, kurām DECEMBRĪ neprātīgi veiksies naudas lietās

Trīs zodiaka zīmes var ar prieku gaidīt decembri: šīm zīmēm 2019. gada decembrī īpaši veiksies naudas lietās.
Tuvojas aizejošā 2019. gada pēdējais mēnesis, un tieši tas nesīs trīs zodiaka zīmēm veiksmi naudas lietām un mainīs dzīves materiālo stāvokli uz labo pusi.

Vēzis
Vēžiem decembris izrādīsies ļoti veiksmīgs radošajā ziņā. Tieši šai zodiaka zīmei veiksies, jo iemīļotais darbs un pat vaļasprieks, kas aizņem vairāk laika nekā pamatdarbs, sāks kļūt visnotaļ ienesīgs. Var aizdomāties par savu biznesu, ja par to jau sen sapņoji.

Strēlnieks
Sarežģītais periods dzīvē beigsies jau 2019. gada decembrī, visas problēmas un ķibeles paliks pagātnē. Beidzamie trīs mēneši bija sarežģīti, drīzāk bija vērojama lejupslīde nekā attīstība. Bet decembrī dzīves materiālā puse sāks iepriecināt arvien vairāk. Ja ir kāda lieta, kas nes ienākumus, veltī vairāk spēku tās attīstīšanai. Un veiksme būs tavā pusē!

Ūdensvīrs
Tu sāc apzināties, ka dzīvē tev apkārt viss mainās, tāpēc jāmainās arī tev. Vecais darbs apnicis? Droši maini to uz jaunu. Gribēji jaunu auto, tātad drīz radīsies iespēja nomainīt to pret jaunāku modeli.

Viss, kas attiecas uz dzīves materiālo jomu, tev kļūs pieejamāks. Pat ja šobrīd nav brīvu naudas līdzekļu, risinājums parādīsies pats no sevis. Tici saviem spēkiem, esi pārliecināts par sevi, tad arī Visums tevi sadzirdēs un noteikti palīdzēs.

Avots: “Esotericblog”

COMMENTS

Pievienot komentāru