Trīs horoskopa zīmes, kurām jābūt ļoti, ļoti uzmanīgām šai Jaunajā mēnesī


9. oktobrī būs kārtējais Jaunmēness – tas norisināsies stabilajā, līdzsvarotajā Svaru zīmē, tomēr šo periodu iezīmes “kosmiskas nekārtības”, kas padarīs harmonijas meklējumus daudz sarežģītākus. Tomēr svarīgi atcerēties, ka strespilnākās astroloģiskās situācijas var dot brīnišķīgus rezultātus.

Vērsis
Tā kā Jaunmēness sakrīt ar Jaunavas retrogrādo kustību, tas nedaudz sarežģīs Vēršu dzīvi.

Kad valdošā planēta kustas atpakaļ, ar to saistītās zodiaka zīmes jūt zināmu nemieru un var atgriezties sen atrisinātas situācijas. Var pārņemt nostaļģisks noskaņojums. Jāatceras: pagātne turpina tev sekot tāpēc, ka neesi pilnībā no tās atbrīvojies. Atrodi laiku, lai visu izanalizētu un beidzot atlaistu pagājušo.

Skorpions
Tā kā Jaunmēness savu enerģiju virzīs uz tavu 12., zemapziņas māju, tu būsi lieliskā kontaktā ar savu intuīciju un iztēli. Retrogrādā Venera var likt apšaubīt savu ārējo izskatu un individualitāti. Var rasties konflikts starp to, kā tu jūties, un to, kā tu vēlētos, lai pret tevi izturas citi. Šī enerģija var izraisīt pašiznīcinošu izturēšanos, ja nebūsi piesardzīgs.

Šajā laikā arī saņemsi svarīgu informāciju no kosmosa un ļoti labi uztversi jebkādas negatīvas vibrācijas. Dari visu iespējamo, lai aizsargātu savu enerģiju!

Zivis
Jauns Mēness svaros norisināsies tavā seksa, nāves un atdzimšanas mājā, kas padara jūtas kaislīgas un intensīvas. Tev būs laiks atbrīvoties no nevēlamas tumsas un dziedināties no sāpēm.

Jaunmēness enerģija var vairot atsvešinātību, radīt pretēju magnētisko polu sajūtu. Tu vari sastapties ar ārkārtīgi atšķirīgiem uzskatiem – būs grūti rast kompromisu un sapratni.

Šis jaunais mēness būs veltīts viedokļu tuvināšanai un jaunu ideju pieņemšanai. Centies neturēties pie tā, kas jau sevi izsmēlis!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru