Trīs horoskopa zīmes, kurās dzimušie vīrieši pēc aicinājuma nav “tēvišķi tēvi”

Ja vēlies veidot ģimeni ar šo horoskopa zīmju pārstāvjiem, ņem vērā, ka viņiem nav īpaši raksturīgas “tēvu īpašības”.

Zivis

Zivju ieskatā ģimene ir iespēja saņemt rūpes un uzmanību no sievietes, bet problēma ir tāda, ka viņi nepiekrīt to dalīt pat ar savu bērnu.

Zivis uzskata sevi par nobriedušiem un izglītotiem cilvēkiem, kuri vislabāk zina, kāds ceļš cilvēka dzīvē ir vienīgais pareizais. Tāpēc savus bērnus vedīs tieši tai virzienā, cits variants netiek izskatīts, jo tikai viņu “apskaidrotais” tēvs zina, kā vajag darīt pareizi.

Zivis tiecas izaudzināt labus bērnus, bet problēma ir tāda, ka jebkura novirze no ideālā cilvēka tēla, kādu iedomājušās Zivis, nav pieļaujama un nekavējoties jānovērš.

Tāpēc bieži vien bērni izaug bez sava viedokļa, noslēgti un, kad rodas iespēja aizbēgt no mājām, nekavējoties to izmantos.

Skorpions

Skorpions izvairās no tēva lomas, cik ilgi vien iespējams. Noslēpumainais un bieži daudzšķautņainais cilvēks, ar kuru grūti atrast kopīgu valodu un satuvināties, nav izņēmums attiecībā arī pret saviem bērniem. Viņš nespēj atvērt dvēseli pat savai atvasei, tāpēc atrast kopīgu valodu būs ļoti sarežģīti.

Bērnam būs grūti augt ģimenē, kur tēvs pastāvīgi vēro viņu un pievērš pārmērīgu uzmanību mazākām neveiksmēm un mīnusiem, vienmēr kritizē.

Šāda attieksme bērnos bieži vien izraisa agresiju un atstumtības sajūtu.

Bieži bērni izaug pēc tēva līdzības, kļūst tikpat indīgi un kritiski. Jo tēvs viņiem iemācīja, ka dzīvē vienmēr ir jācīnās, bet izdzīvot var tikai stiprākais.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri nav spējīgi uz kompromisu pat ar vistuvākajiem. Ūdensvīrs būs labvēlīgs tikai tad, ja viņam pašam gribēsies. Kad interese zudīs, pagaisīs arī vēlme audzināt bērnu.

Ģimenes un bērnu vērtību viņš vairāk apzinās tuvāk sirmam vecumam. Tāpēc bērnu audzināšana šādā ģimenē bieži vien paliek mātes ziņā.

Tēvs ir gatavs viegli izpildīt sliktā policista lomu. Viņš uzskata, ka uzmanības trūkumu bērniem var kompensēt ar dārgu dāvanu, un šo pārliecību nekas nemainīs. Viņam ir vieglāk “atpirkties” no bērna, nevis izrādīt patiesu uzmanību.

Avots: “Esotericblog”

COMMENTS

Pievienot komentāru