Tuvojas decembra Pilnmēness. Par ko mūs brīdina astrologi?

Pilnmēness norisināsies 12. decembrī plkst. 07:15 Dvīņu zīmē, un to ietekmēs labvēlīgi Merkura un Saturna aspekti. Tā ir 16. Mēness diena.

Pilnmēness atnesīs satraukumu, iekšējas pārmaiņas un patīkamus pārsteigumus, bet arī uzsvērs vispārējo spriedzi, kas var salīdzinoši mierīgu noskaņu pārvērst riskantā un kritiskā atmosfērā.

Merkura un Saturna apvienojums atvieglos ātru notikumu un nosacījumu maiņu, palīdzēs savaldīties dusmu brīžos, novērst spiedienu un naidīgumu.

LASI VAIRĀK: Ekspreshoroskops decembra otrajai nedēļai

Mēness Dvīņos palielina patīkamu tikšanos un aizraujošu notikumu iespējamību.

Kļūsim atvērtāki pārmaiņām dzīvē un pat gribēsim iet tām pretī.

Pienācis laiks izmēģināt kaut ko jaunu ierastajā rutīnā vai privātajā dzīvē.

Pastiprināsies intuīcija, un tas atvieglos lēmumu pieņemšanu, īpaši izvēloties darbības virzienu. Seko iekšējai balsij, lai izmantotu visas iespējas, kuras dāvās mēness fāžu nomaiņa.

LASI VAIRĀK: Izvēlies sveci un uzzini, kāds tev būs decembris!

Ieteicams nepretoties zinātkārei un iedvesmai. Dvīņi dāvinās paaugstinātu vērīgumu, atsaucīgu attieksmi pret visām dzīves norisēm un Visuma norādes.

Tas viss var palīdzēt atrisināt ieilgušas problēmas un atbrīvoties no pagātnes nastas.

Tiesa gan, iespējamas krasas garastāvokļa svārstības: Pilnmēness notiks Merkura un Saturna aspektos, kas var negaidīti ietekmēt pasaules izjūtu.

Svarīgi parūpēties par labu garastāvokli un akcentēt savas personības unikalitāti. Tas mazinās satraukumu un nemieru.

Decembra Pilnmēness ir piemērots laiks, lai atbrīvotos no veciem ieradumiem un aizstātu tos ar jauniem, veselīgākiem un labākiem dzīves modeļiem.

Avots: “Esotericblog”

COMMENTS

Pievienot komentāru