Tuvojas pilns Saules aptumsums – beidzamais šogad. Kas jāzina?

Mīlestība un attiecības saules aptumsuma laikā

Aptumsums nav labākais laiks, lai noskaidrotu attiecības ne ar tuviniekiem, ne ar kolēģiem. Šajā dienā jūtas saasinās un var neuzmanīgi izprovocēt skandālus un konfliktus.

Astrologi iesaka vairāk laika pavadīt vienatnē, ja emocijas nevar nomierināt.

Dienā būs daudz dusmu uzliesmojumu, un tādā stāvoklī daudzi var pieņemt nepareizus lēmumus.

Tiem, kuri meklē attiecības, diezin vai uzsmaidīs laime, bet kļūdīties ar izvēli būs vienkāršāk. Pirmdien astrologi neiesaka uzsākt jaunas attiecības – draudzīgas, lietišķas vai romantiskas -, lai vēlāk neviltos.

Garastāvoklis un veselība

Emocionālais fons aptumsuma dienā būs nestabils, un šo diennakti ir svarīgi pavadīt mierīgā ritmā, lai izslēgtu konfliktus.

Pirmdiena, 14. decembris, būs diena, kad nenozīmīgi vārdi var sagraut stipras saites un pat sākt naidīgumu.

Astrologi iesaka to ņemt vērā, kā arī saglabāt mieru jebkurās situācijās, piestrādājot pie elpošanas tehnikas un atsakoties no saskarsmes ar daudziem cilvēkiem.

Tumsas iestāšanās dienā hronisku slimību paasināšanās gadījumi.

Problēmas var rasties ar redzes un dzirdes orgāniem. Ir arī risks saslimt ar saaukstēšanos.

Pirmdien ir svarīgi rūpēties par savu veselību, izslēgt pārgurumu un paaugstinātas fiziskas slodzes, nesēdēt caurvējā un pēc iespējas izvairīties no cilvēku masveida sakopšanas vietas.

Imunitātes nostiprināšana būs svarīga sastāvdaļa, un no pirmdienas var mainīt uztura plānu, pievienojot veselīgus augļus un dārzeņus, un ierobežot stipras tējas un kafijas lietošanu, lai neprovocētu pārspriegumu no nervu sistēmas puses.

Der atteikties ir arī no jebkādiem kaitīgiem ieradumiem, tostarp vēlas gulētiešanas un pārmērīgas datora vai mobilā tālruņa lietošanas.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Trīs horoskopa zīmes, kurām 2021. gads var kļūt liktenīgs. + Horoskopi arī pārējiem!

Horoskops 2021. gadam. Uzzini pirmais, ko atnesīs Metāliskais Vērsis!

Pievienot komentāru