Uz šo vīrieti atskrēja apskatīties viss slimnīcas personāls. Neviens neko tādu nebija redzējis… FOTO

Nesen kādas Kostarikas galvaspilsētas klīnikas ārsti konstatēja, ka manioka var būt bīstama arī cita iemesla dēļ. 24. martā slimnīcā tika ievests 55 gadus vecs vīrietis ar ļoti nestandarta (sauksim to tā) problēmu. Viņa tūplī bija iestrēgusi pusi metru gara maniokas sakne…

1

Pēc pacienta teiktā, viņš izmantoja šo augu kā seksa rotaļlietu. Viņš uzvilcis saknei divus prezervatīvus un sācis baudas gūšanu. Viss būtu bijis labi, bet izšķirošajā brīdī prezervatīvi saplīsuši un nodevīgā maniokas saknes, kurai nu trūka slīdviela, cieši iestrēga.

Gribi vai nē, bet nācās meklēt medicīnisko palīdzību… Šī personāža ierašanās slimnīcā izraisīja īstu furoru. Saknes izņemšanā piedalījās septiņi ķirurgi! Operācija ilga vairāk nekā stundu, un visa procedūra tika filmēta ar medicīnas darbinieku mobilajiem telefoniem.

2

Lai gan pacients neizcēlās ar īpašām garīgām spējām, bet viņš nojauta, ka video netiek uzņemts pētniecības nolūkos, un tagad gatavojas sūdzēt ārstus tiesā. Galu galā, saskaņā ar Kostarikas likumiem, video uzņemšana šādās situācijās ir atļauta tikai ar rakstisku pacienta piekrišanu, un tikai akadēmiskiem mērķiem.

3

Protams, slimnīcas personāls rīkojies neētiski, bet tomēr viņus var saprast. Ne katru dienu nākas palīdzēs Darvina prēmijas kandidātiem…

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ofigenno.cc

Pievienot komentāru