Uzmanību, enerģētisks uzbrukums! Piecas pazīmes, ka kāds “buras pret tevi”

Ilustrācija – Pixabay

Izklausās, protams, mistiski, bet daudzi tic, ka pat sliktām domām ir zināma ietekme uz cilvēku, pret kuru tās vērstas. Turklāt ezoteriķi ir pārliecināti, ka šādu uzbrukumu “speciālists” var padarīt daudzkārt spēcīgāku, nodarot upurim ievērojamu ļaunumu un sliktas sekas.

Lūk, piecas pazīmes, ka apkārtējie vērš pret tevi ne tās labākās domas.

Asas galvas sāpes
Vispārēja fiziski slikta sajūta, nelabums, nogurums, tukšuma sajūta. Sāpes vēderā, problēmas ar elpošanu, aukstuma sajūta – arī tās ir psihiska uzbrukuma pazīmes.

Psiholoģisks diskomforts
Ezoterisks uzbrukums bieži izpaužas kā cilvēka vainošana neveiksmēs vai kādā problēmā, kas radusies nepavisam ne viņa vainas dēļ. Sekas: pārliecības trūkums par sevi un vainas sajūta, kas gandē dzīvi.

Bailes
Galējā psihiskā uzbrukuma forma – bailes, bieži nepamatotas, bet visnotaļ reālas. Bailes pieņemt lēmumu, spert soli, fiziskas bailes par sevi un tuviniekiem, bailes zaudēt darbu, biznesu, pieļaut nelabojamu kļūdu.

Nereāli sapņi, murgi
Ļoti raksturīga psihiska uzbrukuma pazīme – murgi un nereāli sapņi. Visbiežāk sapņos redzama izsekošana, uzbrukumi, šausmas. Tādos sapņos cilvēks, kā likums, ir kaut kādā hipnotiskā, sasaistītā stāvoklī, nespējot kaut ko izdarīt vai aizstāvēties.

Kontroles zaudēšana
Jebkuras – fiziskas vai mentālas – kontroles zudums. Cilvēks zaudē spēju kontrolēt savu ķermeni vai apkārtējo situāciju. Parasti tāds stāvoklis nav ilgs, tomēr ir pirmā psihiska uzbrukuma pazīme.

Labākais veids, kā izvairīties no tādiem notikumiem, ir prasme stāties pretī psihiskam uzbrukumam.
Jāapzinās šāda stāvokļa iemesli, jo tas ir pirmais solis psihiskas noturības izveidošanai un savas enerģētikas nostiprināšanai.

Avots: “Gornnisa”

Pievienot komentāru