Uzmanību! Šīm horoskopa zīmēm nauda “neturas”

Katrai zodiaka zīmei ir īpašas, unikālas rakstura īpašības – gan pozitīvas, gan negatīvas. Dažiem vieglāk atrast mīlestību, citiem – izveidot lielisku karjeru. Kādam viegli kļūt bagātam, kamēr citi vieglu roku iztērē visu nopelnīto.

Šodien iepazīstināsim ar horoskopa zīmēm, kas nudien mēdz būt pārāk izšķērdīgas. Lai gan mēs visi varam tiekties pēc pārticīgas dzīves, viens otrs tērē arī to, kas vēl nav nopenīts.

Lūk, kurām horoskopa zīmēm vērts pārdomāt savus naudas tērēšanas paradumus.

Auns
Auna zīmē dzimušajiem ļoti patīk riskēt. Un cilvēki, kuriem patīk riskēt, arī bieži ir ļoti izšķērdīgi. Viņi ir ārkārtīgi impulsīvi attiecībā uz visu, tostarp naudu.

Lauva
Lauvam nav vajadzīga nauda kā tāda, Lauvam nepieciešamas iespējas. Šajā zīmē dzimuši vīrieši izturas tā, it kā katru mīļu brīdi pie rokas būtu ar daudzām nullēm rakstāmas summas. Un Lauvam ļoti patīk pirkt dāvanas – vienalga, ir iemesls vai ne. Ļoti dāsns dzīvesveids!

Zivis
Zivīm jāieņem vieta starp TOP3 izšķērdīgākajām zīmēm, jo viņām ir nauda. Daudz naudas. Zivis nav nekādas lielās pelnītājas, lai gan iespēju viņām ir daudz. Problēma tā, ka Zivis nespēj atteikt nevienam lūdzējam – tāpēc rada neīstas bagātības iespaidu un pašas bieži paliek tukšām rokām.

Turpinājums – nākamajā lapā!

Pievienot komentāru