Vai mājās drīkst turēt mākslīgos ziedus? Skaidro ezoteriķi

Foto – Pixabay

Augu enerģētika ietekmē mūsu noskaņojumu un veselību, tāpēc to izvēle mājām ir nopietns pasākums. Ir daudz ticējumu un aizspriedumu, kas palīdzēs saprast, vai vērts rotāt mājokli ar mākslīgajiem ziediem.

Kopš senatnes augi izmantoti, lai padarītu māju skaistāku, izveidotu kopīgus talismanus aizsardzībai pret visu slikto un uzlabotu dzīvesvietas enerģētiku.

Uzskata, ka mākslīgos ziedus mājās turēt nedrīkst, jo tie nes iznīcības, vientulības un slimību enerģētiku, jo īpaši tas attiecas uz dažādiem krūmu un zāļu tipa mākslīgajiem augiem. Labāk to vietā izvēlēties ārstniecības augus.

Mūsdienās samērā bieži izmanto skaistus, kvalitatīvus mākslīgos ziedus, kas aizstāj dārgākos dabīgos augus. Tomēr daudzi joprojām atsakās no tādiem rotājumiem, uzskatot par bezgaumīgiem.

Vērtējot tīri praktiski, mākslīgie augi var veicināt slimības, jo uz tiem sakrājas putekļu daļiņas, kas var izraisīt alerģiju. Tāpat problēmas var rasties, ja mākslīgie augi ražoti no nekvalitatīvām izejvielām.

Ir arī cita versija, kas apgalvo, ka mākslīgajos augos nekā slikta nav. Tie izmantoti jau Senajā Ēģiptē un Ķīnā ne tikai mājas, bet arī, piemēram, frizūru rotāšanā. Mākslīgos ziedus tāpat izmanto tempļos un baznīcās, īpaši lielos svētkos.

Tātad māju ar mākslīgiem augiem rotāt drīkst, bet tas jādara prātīgi. Jāpārliecinās, vai tie mājiniekiem nav netīkami, neizraisa sliktas sajūtas. Ezoteriķi iesaka šīs sajūtas pārbaudīt diennakts tumšajā laikā. Ja naktī tādas nerodas, droši atstāj tos mājās.

Atceries tikai, ka mākslīgos ziedus nav pieņemts dāvināt un pieņemt kā dāvanu.

Avots: “Lifehacker”

Pievienot komentāru