Vai tiešām Latvijas populārākie ”YouTuberi” izkrāpj naudu no bērniem?

Otrā sūdzību portālā ievietojis kāds noraizējies tēvs, kurš stāsta par to, ka šis ”Youtuberis” esot pavedinājis viņa 13. gadus veco meitu. Un kā redzams pie sūdzības, tad tēvs ir pat ļoti pacenties ar bilžu apstrādi.

capture-20170102-223630

Pats Uldis Ozols šos visus apvainojumus noliedz saucot tos par meliem un savā Youtube kanālā ievietojis 30 minūšu garu video, kur šo tēmu apspriež ar citiem ”YouTuberiem”.

Uzreiz pēc šī video portālā spoki.lv tika ievietoti vēl divi dažādi raksti no diviem diezgan līdzīgiem profiliem, kuros tiek stāstīts par šī ”YouTubera” krāpšanos ar ziedojumu vākšanu.

UldonsTV apkrāpj mazus bērnus

Likums saistībā ar Youtube peļņu. Pārdomas par Uldons TV un FFTV.

Šajā saceltajā brēkā iesaistījušās jau vairākas Latvijas YouTube zaigznes, tai skaitā FunFaceTV un CilvēksArKameru, kurš arī ir publicējis video, kurā izsaka atbalstu Uldim Ozolam un tic tam ka šī ir kārtējā nomelnošanas kampaņa un izsaka arī savu viedokli par nesen Latvijā ienākušo modi, vākt ziedojumus ar savu YouTube kanāla palīdzību.

https://youtu.be/cZtF4eMZhxs

Vai tiešām velns ir tik melns, kā viņu mālē? Vai tomēr pamatīgi uzdarbojušies tā sauktie ”Heiteri”? Tam mēs pasekosim līdz, lai redzētu kā šis viss beigsies.

Izmantotie avoti: Sudzibas.lv / Spoki.lv / Youtube.com

Pievienot komentāru