“Van Goga tests”: Ko tu gaidi no attiecībām?

1. Vinsenta van Goga seja
Ja pirmo ieraudzīji glezontāja Vinsenta van Goga seju, tu mīlestībā esi temperamentīga, radoša personīga. Tu raizējies, ka tavs sliktais garastāvoklis kādreiz var atbaidīt cilvēkus. Tāpēc tu bieži pārdzīvo visraibākās emocijas, kāpumus un kritumus.

Lūdzu, beidz sevi “uzkurbulēt” un domāt: “Ja nevari būt ar mani, kad man ir slikti, tu droši vien negribi šīs attiecības un/vai neesi pelnījis mani.” Visiem gadās slikts garastāvoklis. Tavi mēģinājumi saglabāt mīlestību ar tik drastiskām metodēm var tiešām to aizbaidīt!

2. Sieviete ar cepuri
Ja pirmās ievēroji sievieti, kas nāk pretī, tu izliecies pilnīgi bezrūpīgs/a, kad esi iemīlējies.

Pagātnē tev, visticamāk, ir attiecības, kas tev radījušas vairāk stresa un spriedzes nekā partnerim. Bet nav jāslēpj savs patiesais “es” un nav jāizliekas, ka viss ir kārtībā, ja jūties tieši pretēji.

Citādi atkal nokļūsi turpat, kur iepriekšējās attiecībās! Nebaidies pastāstīt par to, kas tevi biedē vai dara raizes. Katram var būt kaut kādas bailes vai aizvainojuma sajūta, un tas ir normāli.

3. Mājas tālumā
Tu mīlestībā esi visai mežonīgs dabas bērns, kurš nebaidās ne no kā. Ja esi iemīlējies/iemīlējusies cilvēkā, kurš vienmēr gatavs jauniem piedzīvojumiem, tu jutīsies pārsteigts, satiekot pārus, kuri pat sestdienas vakarā var iet gulēt pulksten pusdeviņos vakarā. Tu vari paust savu mīlestību, nebaidoties zaudēt savu patieso “es”.

4. Sēdošs cilvēks
Ja pirmo pamanīji attēla centrā sēdošo cilvēku, tu attiecībās vienmēr centies atbilst sava partnera gaidām. Ja partnerim garšo suši, tu iemācies tos gatavot, lai gan pašam/pašai riebjas zivis.

Lieta nav tajā, ka tu nezinātu, kāds/kāda esi, bet reizēm tev šķiet, ka ar to varētu nepietikt. Godīgi sakot, tas ir muļķīgi un arī nepareizi. Neslēp savu būtību!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru