Veiksmīgākās dienas oktobra otrajā pusē. Nepalaid garām savu iespēju!

Foto – Pixabay

16. oktobris – finansiālas aktivitātes diena
Mēness kalendārā 16. oktobris atzīmēts kā ideāli piemērota diena dārgiem pirkumiem, prāvu līdzekļu ieguldīšanai un svarīgu līgumu parakstīšanai.

Veiksme sagaida arī tos, kuri vēlas nodoties cītīgam intelektuālam darbam. Izdosies komandējumi, braucieni, ceļojumi, kā arī apkārtnes maiņa.

Mežāža ietekme uz augošu mēnesi 16. oktobrī būs ļoti labvēlīga, tāpēc astrologi iesaka nodoties līdzsvarotam darbam, kas neprasa nopietnu fizisku piepūli.

Ieklausies tuvu cilvēku padomos, lai nopietnu lēmumu pieņemšana būtu maksimāli produktīva.

25., 26. oktobris – “mājas periods”
Pirmās divas dienas pēc Pilnmēness atzīmētas kā īpaši piemērotas mājas lietām, kā arī darbam no mājām.

Astrologi iesaka veikt mājai nepieciešamos pirkumus, tāpat uzaicināt ciemos draugus un radiniekus, vairāk komunicēt ar patīkamiem cilvēkiem un uzlādēties ar pozitīvu enerģiju no cilvēkiem, kurus mīli. Aktīvais Vērša zvaigznājs šajā ziņā ļoti palīdzēs.

Pozitīva enerģētika valdīs abās dienās, tāpēc droši iepazīsties ar cilvēkiem un nododies otrās pusītes meklējumiem. Labas dienas flirtam un romantikai.

30. septembris – ģimenes diena
Vēl viena diena, kas labvēlīga laika pavadīšanai ģimenes un draugu lokā. Varēsiet viens otram sniegt daudz pozitīvu emociju un iedvesmas.

Centies pēc iespējas mazāk kontaktēties ar cilvēkiem, kuri tevi kaitina. Mēness Vēzī ir labākais padomdevējs piesardzīgiem un prātīgiem cilvēkiem.

31. oktobris – diena autoritātes paaugstināšanai
Dilstošs mēness Lauvā nesīs cilvēkiem laimi un iespēju atrast savu vietu dzīvē. Šī ir viena no enerģētiski spēcīgākajām un pozitīvākajām dienām šajā mēnesī, tāpēc netērē laiku lieki!

Brīvo laiku velti jaunu vaļasprieku meklējumiem, bet darbā, tāpat arī privātajā dzīvē, centies domāt “ārpus rāmjiem”.

Periods ideāli piemērots garīgiem meklējumiem un pārliecības nostiprināšanai.

Ja 31. oktobrī atpūties, dari to no visas sirds. Šī diena paliks atmiņā uz ilgu laiku!

Avots: “Flytothesky”

Pievienot komentāru