Vēl tikai trīs īpaši datumi decembrī – un visi nākamajā nedēļā!

Foto – Pixabay

Decembrī mūs gaida vēl dažas īpaši veiksmīgas dienas. Tas priecē, jo varēsim 2018. gadu noslēgt optimistiskā noskaņā. Un palīdzēs arī šīs trīs spēka dienas.

19. decembris
Stabilitātes un naudas piesaistīšanas diena
Labvēlīgs augošs mēness Vērša zvaigznājā. Pūliņi darbā un biznesā nākotnē nesīs tīkamus augļus. Labvēlīgi jebkuri ar finansēm saistīti darījumi.

Var aizdomāties par darba maiņu, atjaunot lietišķo biogrāfiju, ieguldīt naudu savā nākotnē un profesionālajā izaugsmē, veikt lielākus pirkumus, tostarp sadzīves tehniku mājai.

21. decembris
Diena, kad īstenojas ieceres. Dienu pirms 22. decembra pilnmēness jāizmanto pēc iespējas pilnīgāk, lai palīdzētu piepildīties sapņiem. Izmanto jebkuru tehniku, kas aktivizē radošo potenciālu, jo mēness Dvīņu zīmē atmodinās fantāziju un intuīciju.

Var izmēģināt vizualizāciju, vēlamo ieskicēt ar krāsām un tēliem – tas sapņi īstenosies ātrāk un vieglāk. Vari arī izveidot Jaungada vēlmju sarakstu.

Iedarbīgākam iznākumam izveido sapņu kolāžu: katru vēlmi noformē kā fotogrāfiju vai zīmējumu.

23. decembris
Veselības un laba garastāvokļa diena. Pēc pilnmēness sākas dilstoša mēness fāze, kas ir piemērots laiks, lai pievērstos savai veselībai.

Labs laiks, lai sāktu vingrot vai nodarboties ar jogu, sākt vitamīnu lietošanas kursu vai biopiedevu lietošanu. Tikai nepārcenties, jo šī diena nav piemērota pārslodzei!

Tāpat šodien vari sakārtot savu iekšējo pasauli.

Tiecies ar tuviniekiem, kas uzlādēs tevi ar optimismu un motivāciju.

Pat ja viss vēl nav tik labi, kā gribētos, iepriecini sevi ar kādu nelielu, patīkamu dāvaniņu – optimisma lādiņš palīdzēs turpmākajā ceļā.

Pievienot komentāru