VIDEO: Porziņģis gūst NEPATĪKAMU potītes traumu!

Kristaps Porziņģis NBA mača pirmajās minūtēs asi pagrieza potīti, kad viņam uz kājas uzkāpa pretinieks, un latviešu uzbrucējs atstāja spēli. „Knicks” gan vēsta, ka potītes lūzums Porziņģim nav konstatēts un viņš, ja būtu ļoti vajadzējis, varbūt arī atgrieztos laukumā. Bet vajadzīgs tas nebija, jo „Knicks” pārliecinoši ar 115:86 sagrāva Maiami „Heat”, raksta nra.lv.

Kristaps Porziņģis spēli iesāka ar diviem precīziem pustālajiem metieniem, gūstot četrus punktus, bet trešajā minūtē piedzīvoja ļoti nepatīkamu situāciju. Dodoties cīņā par bumbu, Porziņģim uz kājas uzkāpa Džastiss Vinslovs, pagriežot viņa potīti „uz iekšu” gandrīz taisnā leņķī. Porziņģis pēc tam nespēja atbalstīties uz šīs kājas un piecēlās tikai ar partneru palīdzību, un, komandas personāla atbalstīts, devās uz ģērbtuvēm.

„Madison Square Ganden” arēnā latviešu uzbrucēja traumas dēļ iestājās pamatīgs klusums, taču drīz vien visi varēja atviegloti nopūsties – rentgenā potītes lūzums vai citi bojājumi netika konstatēti, un „Knicks” ziņoja, ka Porziņģis teorētiski ir gatavs atgriezties laukumā, kas gan nenotika. Puslaika pārtraukumā komandas lielā pārsvara dēļ tika nolemts lieki neriskēt un Porziņģi laukumā tomēr vairs nesūtīt, kamēr viņš pats bija atguvies tiktāl, ka pārtraukumā jau varēja izmantot velotrenažieri.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos video!

Pievienot komentāru