Vien 7 dienas pēc dzemdībām, bet šī māmiņa jau ir lieliskā formā! FOTO

Šī ir 27 gadus vecā Sija Kūpere, un, kā jūs varat redzēt zemāk foto, viņa ir teicamā fiziskā formā. Bet visinteresantākais ir tas, ka šī fotogrāfija tika uzņemta tikai 7 dienas pēc dzemdībām!

Viņas apraksts šai fotogrāfijai vēsta:

“Bez grima. Bez fotošopa. Tikai esmu miegaina. Lai arī daudzi varētu teikt, ka es esmu diezgan ātri atguvusi formas, bet mans ķermenis joprojām ir mīksts, bet, lai kā arī būtu, es mīlu savu pēcdzemdību ķermeni, jo tā iekšpusē audzis, un pēc tam piedzimis mazs cilvēks. Kā jums tas patīk? Muskuļu atmiņa arī ir pārsteidzoša lieta, un tas ir pierādījums, ka smags darbs patiešām atmaksājas grūtniecības laikā, pat tad, kad jums liekas, ka esat tik liela kā māja. Tālāk ir tāls ceļš ejams, bet es noteikti to noiešu. Es koncentrējos uz vienkāršu pēcdzemdību diētu, bet es arī uzņemšu pietiekamu kaloriju daudzumu, lai pabarotu savu jaundzimušo bērnu. Man jāatzīst, ka es ļoti skumstu pēc sava grūtniecības vēdera. Man nav vārdu, lai aprakstītu tos mazos izcilnīšus, kas bija manī, un es nevaru noticēt, ka manai meitai ir 6 dienas. Bet, tas, ka viņa ir šeit, ārpusē, ir pārsteidzoši patīkami.”

Šajā foto viņa ir jau 10 dienas pēc dzemdībām

2

Sija stāsta, ka tieši treniņi grūtniecības laikā palīdzēja viņai atgūt formu pēc dzemdībām!

33

Intervijā žurnālam “People” Sija pastāstīja par savu treniņu, ko viņa veica dzemdību dienā:

“Tajā dienā es devos uz sporta zāli, staigāju pa skrejceliņu ar augstu slīpumu, trenēju bicepsus stāvus ar hantelēm un tupus cilāju stieni. Man bija pēdējai lielais treniņš pirms grandiozās manas meitas nākšanas pasaulē!”

Sija 38. grūtniecības nedēļā savā pirmajā un otrajā grūtniecībā.

4

“38. grūtniecības nedēļā es nolēmu salīdzināt savu pirmo grūtniecību un to, kā es izskatos tieši tagad. Pirmajā grūtniecības laikā es kļuvu par kardio-trusi un gandrīz nestrādāju ar smagajiem svariem. Šajā grūtniecības laikā man bija iespēja darīt abus. Traka starpība starp vēderiem, vai ne?”

Sija publicēja foto, lai ne tikai dižotos, viņa to darīja, lai iedvesmotu citas sievietes:

“Mums nevajag visam ļaut iet pašplūsmā grūtniecības laikā. Ja jūs varat palīdzēt – palīdziet! Jums ir nepieciešams to darīt sevā un jūsu augošā bērna labā!”

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: 4tololo.ru

Pievienot komentāru